Larisa și Laurențiu de la MPFM s-au despărțit. Ea s-a cuplat cu un artist de la noi

Publicat pe

Păreau că au o căsnicie fericită, însă Larisa și Laurențiu de la MPFM s-au despărțit. Nimic nu prevestea că relația lor va ajunge la final atât de repede.

Laurențiu este fost concurent la Mireasă pentru fiul meu, iar după competiție și-a găsit fericirea, pe Larisa. Cei doi s-au îndrăgostit nebunește și au decis să facă pasul cel mare: nunta.

Larisa și Laurențiu de la Mireasă pentru fiul meu s-au despărțit, iar cale de împăcare între cei doi se pare că nu mai există. Ea deja l-a dat uitării pe bărbatul cu care s-a căsătorit și și-a făcut o nouă relație.

Larisa a șters toate fotografiile cu Laurențiu de pe conturile de socializare, ba chiar a postat primele imagini cu noul iubit. În anul 2017, cei doi au participat la emisiunea 'Nuntă cu scântei', unde cu ajutorul Anei Morodan și-au organizat nunta.

Niciunul nu a făcut motivul public pentru care căsnicia lor a ajuns la final. Larisa și Laurențiu de la MPFM s-au despărțit, iar vestea a luat prin surprindere pe toată lumea. Se pare că ea nu a suferit prea mult, pentru că și-a găsit alinarea în brațele altui bărbat.

Se pare că noul iubit al Larisei este artist și a apărut de câteva ori la TV.

Citește și: Andreea Bălan vorbește deschis despre despărțirile care i-au marcat viața: „Cu cât ai stat mai mult, cu atât despărțirea este mai grea. În prezent…'

FOTO: Facebook

Larisa și Laurențiu de la MPFM s-au despărțit. Ea s-a cuplat cu un artist de la noiLarisa și Laurențiu de la MPFM s-au despărțit. Ea s-a cuplat cu un artist de la noi
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter