Laura Cosoi, despre dietă și mișcare la un an după ce a născut: ”Nu sunt încă în forma de dinainte de naștere”

Publicat pe
Laura Cosoi, despre dietă și mișcare la un an după ce a născut: 'Nu sunt încă în forma de dinainte de naștere'Laura Cosoi, despre dietă și mișcare la un an după ce a născut: 'Nu sunt încă în forma de dinainte de naștere'

În luna iunie a anului trecut, Laura Cosoi aducea pe lume o fetiță multdorită. Dintotdeauna suplă, Laura ne-a recunoscut că la fix un an de la naștere, încă nu a revenit la kilogramele de dinainte de sarcină, și că este cazul să ia câteva măsuri.

La 37 de ani, Laura Cosoi este în  culmea fericirii. Formează un cuplu frumos cu Cosmin Curticăpean și au împreună o fetiță de toate frumusețea, Rita, care tocmai a împlinit un an. Blonda mai are de lucrat la un singur aspect, recuperarea completă a siluetei suple de dinainte de naștere. Comparată adesea cu Brigitte Bardot, Laura ne-a recunoscut că nu a ținut regim după ce a născut, că nu a revenit la greutatea inițială, dar că acest aspect nu îi umbrește câtuși de puțin fericirea.

Ce măsură a luat Laura Cosoi pentru la reveni la silueta de dinainte de sarcină

'Nu am ținut nicio dietă după naștere. Nu sunt în forma de dinainte de naștere, dar eu nu m-am stresat deloc cu kilogramele. Am slăbit, dar simt cumva că trebuie să fac sport acum, dar nu m-am stresat absolut deloc, sunt kilograme normale cumulate în timpul sarcinii, corpul se transformă. E absolut firesc, câștigi altceva pe altă parte, așa că nu am simțit presiunea kilogramelor', ne-a declarat Laura Cosoi.

Laura Cosoi: cum s-a schimbat viața de cuplu după naștere

 

Laura ne-a povestit că viața de mama este „superbă și plină de însemnătate’, adăugând că a găsit soluția pentru a nu neglija nici viața de cuplu. 'Noi lucrăm foarte mult și la relația noastră, tocmai de aceea am învățat să ne construim relația cât suntem și cu Rita, adică nu simțim nevoia să plecăm fără ea, pentru că noi construim în continuare când suntem și cu ea. Acesta e un secret pe care l-am descoperit și noi acum, încercăm cumva să fim toți trei tot timpul, să fim cât mai uniți', ne-a dezvăluit frumoasa blondă de 37 de ani.

Foto: Instagram, VIVA!

Citește și:

Alexia Eram a fost angajată de mama ei. Andreea Esca o plătește pe fiica ei să facă o emisiune

Karmen a pozat în costum de baie, cu burtica de gravidă la vedere! Naște peste două luni

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter