Lavinia Pârva este complet schimbată. Într-un an, după naștere, soția lui Ștefan Bănică Jr. a slăbit 30 cu acest meniu

Publicat pe

Lavinia Parva a avut ambiție și a reușit să slăbească 30 de kilograme. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a revenit la silueta pe o care avea în tinerețe și chiar arată mai bine decât înainte să rămână gravidă. 

În urmă cu mai bine de un an, vedeta a născut, după o sarcină care i-a adus foarte multe kilograme în plus. Lavinia Parva se îngrășase enorm. 

Iată că la un an de la naștere, vedeta a reușit să slăbească 30 de kilograme. Sigur, cu mult efort, însă fotografiile demonstrează că totul a meritat. 

Nu am făcut mare lucru, a venit de la sine. Într-adevăr a fost un pic șocant. Atunci când am fost însărcinată am acumulat mai multe kilograme, dar a fost retenție de apă. După ce am născut, kilogramele s-au dus așa, ușor, ușor, fără să fac eforturi prea mari', a spus vedeta, care, totuși, pentru a arăta perfect, în ultima vreme, a recurs și la o cură.

Dieta „foamei'

Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, semințe de in, nucă și scorțișoară.

Prânzul: grătar (pește sau un alt tip de carne) și legume (salată sau la grătar).

Mișcare: Minim 35 – 40 de minute pe zi. Cina: un ceai (detox) și nimic altceva oricât mi-ar fi de greu', a spus Lavinia. 

Cu toate că dieta este una draconică, iar vedeta se înfometează jumătate de zi, ea a reușit să slăbească 30 de kilograme, chiar dacă într-un mod deloc sănătos și nerecomandat de niciun nutriționist sau medic specialist.

Lavinia Pârva a trecut prin mai multe schimbări în ultima perioadă. Soția lui Ștefan Bănică Jr. și-a mărit buzele, și-a schimbat forma sprâncenelor, iar acum ceva timp și-a pus silicoane.

Lavinia Pârva este complet schimbată. Într-un an, după naștere, soția lui Ștefan Bănică Jr. a slăbit 30 cu acest meniuLavinia Pârva este complet schimbată. Într-un an, după naștere, soția lui Ștefan Bănică Jr. a slăbit 30 cu acest meniu

„În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine să explic această schimbare de imagine! În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! În al 2-lea rând, menționez că, tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită! Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase!', a spus ea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter