Lavinia Pârva și Ștefan Bănică se relaxează la plajă. Au plecat în vacanța mult dorită

Publicat pe

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică și-au făcut bagajele și au plecat în vacanța mult dorită. După muncă și răsplată am putea spune. Proaspăta mămică se bucură din plin de plajă și de mare. 

Discreți din fire, cei doi proaspeți părinți au plecat în vacanță, unde vor să se relaxeze. Micuțul Alexandru a rămas acasă, în timp ce mami și tati se bucură din plin de plajă și mare. Lavinia Pârva a postat mai multe fotografii din vacanță, iar fanii vedetei au fost curioși să afle ce destinație a ales artista.

Lavinia Pârva a postat prima imagine cu ea în costum de baie, la câteva luni după ce l-a adus pe lume pe micuțul Alexandru. Proaspăta mămică a scăpat rapid de kilogramele în plus și se mândrește cu silueta ei.

Și Ștefan Bănică a postat pe una dintre rețelele de socializare o fotografie din vacanță, unde pare extrem de încântat, iar relaxarea îi prinde bine. Fanii artistului i-au făcut multe complimente și chiar l-au întrebat dacă a găsit elixirul tinereții.

Cum este Ștefan Bănică în rolul de tătic

În ceea ce privește relația lui Ștefan Bănică cu fiul său, Alexandru, Lavinia a povestit că „tăticul este foarte cool, Ștefan este un tată foarte cool. Este îndrăgosit peste cap de el .
Alexandru s-a născut pe data de 16 mai și este primul copil al Laviniei și al treilea copil al lui Ștefan Bănică, acesta mai având o fiică, Violeta (11), provenită din mariajul cu Andreea Marin, și un fiu, Radu Ștefan (17), provenit din relația pe care a avut-o cu Camelia Constantinescu.

FOTO: Instagram

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică se relaxează la plajă. Au plecat în vacanța mult dorităLavinia Pârva și Ștefan Bănică se relaxează la plajă. Au plecat în vacanța mult dorită
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter