Legătura dintre Mara Bănică și Sabina, tânăra ucisă și arsă într-un geamantan. S-au fotografiat împreună

Publicat pe

Mara Bănică și Sabina, tânăra ucisă și arsă într-un geamantan, apar împreună într-o fotografie. Mulți s-au întrebat care este legătura dintre cele două, iar jurnalista a făcut primele declarații.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihaela-Sabina Mircea avea 32 de ani și cu băiețel în vârstă de 8 ani. Tânăra a fost ucisă cu sânge rece și apoi arsă într-un geamantan. Pe una dintre rețelele de socializare, Sabina avea o fotografie în care apărea alături de fiul și de Mara Bănică. Mulți s-au întrebat care este legătura dintre cele două și cum au ajuns să se fotografieze împreună. Contactată de colegii de breaslă, jurnalista a povestit despre momentul în care a fost făcută poza.

„E făcută în urmă cu cel puțin patru ani, după hainele pe care eu le port. Uitându-mă mai atent, pe jos se vede un cablu verde. Eram la o transmisie în direct. Noi ne ducem în foarte multe județe la live-uri, dar în general, fie Giurgiu, fie Ilfov, fie Dâmbovița. La transmisii în direct lumea se strânge, noi în general facem subiecte din mediul rural și toată lumea vrea să facă poze cu cel care transmite de acolo. Dacă e singura poza pe care o are pe Facebook, poate nutrea o admirație față de mine, nu știu ce să zic. Oricum, o tragedie', a spus Mara Bănică la Antena 3.

Legătura dintre Mara Bănică și Sabina, tânăra ucisă și arsă într-un geamantan. S-au fotografiat împreunăLegătura dintre Mara Bănică și Sabina, tânăra ucisă și arsă într-un geamantan. S-au fotografiat împreună

Sabina a fost găsită moartă într-un geamantan

A durat mai bine de o săptămână până s-a descoperit cine este femeia ucisă. Această crimă a șocat pe toată lumea. Identitatea femeii a fost descoperită în baza de date a Poliției Române, unde se află datele tuturor celor implicați în dosarele penale. Acolo polițiștii au găsit amprentele acestei femei. Anchetatorii au oferit și o fotografie cu victima, care se numea Mihaela Sabina Mircea.

„Partea cea mai grea, obositoare, a anchetei a trecut, adică identificarea victimei, și acum se merge concentrat pe autor. Locul unde a fost comisă crima este în strictă legătură cu autorul, motiv pentru care autorul a fost obligat să transporte acel cadavru din locuința respectivă, fie a lui, fie a unui apropiat, fie un garaj, fie un loc de muncă, oricum, ceva, un loc, pe care pe el l-ar fi incriminat dacă victima ar fi fost găsită acolo sau chiar și în locuința victimei, pentru că înseamna că era un obișnuit al victimei și firesc ar fi intrat în vizorul anchetatorilor, dacă ea ar fi fost găsită în locuința ei', a explicat Dan Antonescu la Digi24.

Citește și: Mărturiile surprinzătoare ale bolnavilor de COVID-19. Au avut simptome diferite și ciudate: de la insomnie până la atacuri de panică

Citește și: Cine este Mara Bănică. Jurnalista are un trecut tumultuos

Citește și: Cristina Joia, de la Visuri la cheie, desfigurată în bătaie într-un magazin din Capitală! „Mi-a țâșnit foarte mult sânge'

Citește și: E oficial! Andreea Berecleanu revine în televiziune, după 8 luni: a semnat cu Prima TV. Primele declaratții

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter