Legătura neașteptată dintre Viviana Sposub și Andreea Bălan: "Nu îmi vine să cred că..."

Publicat pe

Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu de câteva luni. Cei doi au început o relație pe platourile de filmare la Ferma, iar pe parcursul emisiunii asistenta TV a făcut declarații neașteptate despre fosta soție a actorului, Andreea Bălan.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Viviana Sposub trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. Cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată și lucrurile par să meargă excelent între ei.

Pe parcursul emisiunii s-au făcut mai multe declarații care au vizat-o pe Andreea Bălan. Nu doar fostul soț a avut ceva de spus, ci și noua lui iubită, Viviana Sposub.

Viviana Sposub: „Acum sunt cu fostul ei soț”

La un moment dat, având o misiune alături de Andreea Antonescu, Viviana Sposub a făcut câteva declarații neașteptate în care a adus-o în discuție și pe fosta soție a lui George Burcea.

'Mie nu îmi vine să cred că sunt cu tine aici. Aveam poster cu voi, iubeam trupa Andre de mică. Ba chiar am fost şi la concert când aţi venit la Botoşani, la noi, în Moldova.

Eu eram cu mâinile pe sus, dar tu (n.r. – Andreea Antonescu) m-ai ignorat. Andreea Bălan m-a băgat în seamă atunci', i-a spus asistenta TV Andreei Antonescu, într-una dintre edițiile Ferma.

Săptămâna aceasta, Viviana a adus-o din nou în discuție pe Andreea Bălan, în timp ce muncea tot alături de Andrea Antonescu.

'Nu îmi vine să cred. Eu eram fan Andre. Vă iubeam pe amândouă. Aveam postere cu voi. Acum sunt cu fostul ei soț. Nu știu ce crede despre asta', i-a spus Viviana Sposub.

Viviana Sposub: „George a fost sprijinul meu”

Viviana Sposub ne-a dat detalii ăn VIVA! de noimebrie despre relația cu George Burcea.

„George a fost sprijinul meu în toată această perioadă! Mi-a dat multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că sunt o fată foarte puternică. Tocmai de aceea îi sunt recunoscătoare și mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix a așa venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din „Fermă și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției”, ne-a povestit Viviana Sposub.

Citește și: George Burcea și Viviana Sposub s-au vindecat de COVID-19.Cum au sărbătorit evenimentul

Citește și: George Burcea, declarație neașteptată de dragoste pentru Viviana Sposub:”Ești drogul meu neinterzis”

Citește și: De ce s-a despărțit Brigitte de Florin Pastramă:„Simte că a fost doar folosită'. Condițiile pe care i le-a pus pentru a se împăca

Citește și: Bianca Drăgușanu promite dezvăluiri despre „două amante și o disperată de viață':„Rugați-vă la Dumnezeu să nu mă apuc să vorbesc eu'

Legătura neașteptată dintre Viviana Sposub și Andreea Bălan: "Nu îmi vine să cred că..."Legătura neașteptată dintre Viviana Sposub și Andreea Bălan: "Nu îmi vine să cred că..."

Viviana a avut numai cuvinte de laudă la adresa partenerului ei.

„George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg de „Fermă. Eh, și acum să recunoaștem! E  și foarte sexy!”, a mai povestit concurenta de la Ferma.

Sursa foto: Instagram, Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă