Lili Sandu, prima fotografie cu burtica la vedere. Vedeta de 40 de ani este însărcinată în aproape cinci luni

Publicat pe

Lili Sandu traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei după ce, în decembrie anul trecut, a aflat că va avea un bebeluș cu Silviu Țolu. Însărcinată acum în aproape cinci luni, frumoasa brunetă a făcut publică o fotografie în care apare cu burtica la vedere.

Lili Sandu trece prin clipe de vis, după ce visul de a deveni mamă i s-a îndeplinit. La 40 de ani, în urma unui drum deloc ușor, ce părea că nu are sorți de izbândă, vedeta a rămas însărcinată cu iubitul ei, Silviu Țolu.

Cei doi sunt în culmea fericirii și nu ratează niciun moment din emoționantul drum către a deveni părinți. Însărcinată acum în aproape cinci luni, Lili Sandu a făcut publică o fotografie în care apare cu burtica la vedere. Frumoasa brunetă este extrem de încântată de schimbările care se petrec în corpul său, declarând în glumă că 'fundul ceva mai mare' nu o deranjează câtuși de puțin, așa cum a specificat pe Instagram.

Lili Sandu declară sarcina un 'miracol'

'Este într-adevăr un miracol pentru că drumul nu a fost ușor. Când am văzut la ecograf bebelușul am simțit atât de multă fericire încât m-am gândit, Doamne, în momentul în care îl voi ține în brațe oare cum mă voi simți', a spus Lili Sandu la Vorbește lumea, emisiunea difuzată la ProTV.

Vedeta a menționat că a rămas însărcinată pe cale naturală. Deocamdată, Lili Sandu și Silviu Tolu nu au vrut să dezvăluie sexul copilului.

Lili Sandu, prima fotografie cu burtica la vedere. Vedeta de 40 de ani este însărcinată în aproape cinci luniLili Sandu, prima fotografie cu burtica la vedere. Vedeta de 40 de ani este însărcinată în aproape cinci luni

Foto: Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă