Lino Golden și Andra Ghinea s-au despărțit. Nu e prima dată când iau această decizie

Publicat pe

Încă o despărțire neașteptată în showbiz-ul românesc. Lino Golden și Andra Ghinea s-au despărțit, din nou. Se pare că cei doi au decis ca fiecare să o ia pe drumul lui fără să se mai uite înapoi.

Deși păreau foarte fericiți împreună, se pare că situația nu era atât de roz între Andra Ghinea și Lino Golden. Cei doi s-au despărțit recent, după ce doar în urmă cu câteva zile își declarau iubirea. Nu este prima dată când cei doi se ceartă, însă motivele pentru care ajung să se despartă nu se cunosc.

Cei doi au o relație de mai bine de un și păreau că se completează perfect. Artistul era foarte mândru de iubita care îmbracă mai multe vedete din România. De fiecare dată când apărea la TV, fiul adoptiv al lui Alex Velea vorbea foarte frumos despre iubita lui.

Andra Ghinea și Lino Golden au șters toate pozele pe care le aveau împreună, dar și-au dat și unfollow pe Instagram. Nu se știe dacă despărțirea este definitivă, însă sunt destul de mari șansele ca cei doi să se împăce foarte repede.

Lino Golden se gândea la căsătorie

Artistul avea planuri mari alături de iubita lui, Andra Ghinea. Lino Golden a declarat în urmă cu ceva timp că în curând își dorește să facă și marele pas.

„Am venit să îmi susțin iubita la un eveniment, încerc și eu să țin pasul cu hainele , cu design-ul. Nu îmi e teamă că o pierd, știu ce am acasă.
Îmi recunosc iubita după corpul ei, am învățat cum se îmbracă. Aș recunoaște umbra ei după forme, cele mai bune din lume. Nu o pun să facă sală, a fost cu mine de câteva ori și i-a plăcut, mâncăm împreună cam tot timpul, nu o oblig. Eu sunt tipul de băiat care ține la o relație, îmi place să știu că mă așteaptă acasă cineva, să facem chestii care ne plac amândurora, eu sunt genul de om cu relație, nu îmi plac distracțiile.
În curând! (se vor căsători, n.r.)'
, a povestit Lino Golden, pentru Antena Stars.

FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter