Liviu Dragnea își protejează iubita din umbră! Irina Tănase, supravegheată de un bodyguard

Publicat pe

După ce Liviu Dragnea a intrat la închisoare, partenera lui de viață, Irina Tănase, a rămas singură. Iubitul cu 30 de ani mai în vârstă o protejează din umbră, însă, având grijă să nu-i lipsească nimic tinerei de 26 de ani. Mai nou, Irina are și bodyguard, în persoana șoferului lui Dragnea.

După ce Liviu Dragnea a fost închis cu executare pentru trei ani și șase luni, viața iubitei sale, Irina Tănase, s-a schimbat brusc. De unde umbla vorba că anul acesta e rost de-o nuntă, tânăra de 26 de ani s-a trezit nu doat singură, ci și cu responsalități seriase. Pe lângă faptul că trebuie să rezolve diverse probleme administrative, Irina merge în vizită la alesul său o data pe săptămână, pentru că atât îi este permis, și de fiecare dată îi duce cele trebuincioase.

Liviu Dragnea a avut, totuși, grijă, ca iubitei lui să nu-i lipsească nimic, acesta protejând-o din umbră. După ce și-a rugat fiul, pe Valentin Dragnea, cu doar trei ani mai în vârstă decât Irina, să îi țină companie și să o ajute la nevoie, iată că acum Irina are și bodyguard. Cel puțin așa dovedesc imaginile surprinse de fotoreporterii Click! în fața locuinței acesteia. În fotografii, Irina, îmbrăcată într-o rochie fluidă de vară, stă de vorbă cu unul dintre cei mai fideli angajați ai lui Liviu Dragnea, șoferul acestuia. Se pare că omul a însoțit-o pe tânără până în garajul blocului, pentru a a se asigura că totul este în ordine.

Cum l-a cunoscut Irina Tănase pe Liviu Dragnea

Cunoscută pentru implicarea în organizarea unor acțiuni caritabile, Irina Tănase a ajuns în atenția lui Liviu Dragnea în 2013, anul în care tânăra a început să lucreze la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, devenind asistenta liderului PSD.

Foto: Blitz, Libertatea

Citește și:

Cine e bărbatul misterios din viața Iuliei Albu. Când s-au cunoscut, el nici nu știa cât de celebră e ea: „A fost puțin amuzant'

Soțul Ramonei Olaru, asistenta de la „Neatza', a băgat divorț la notar!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter