Liviu Dragnea își protejează iubita din umbră! Irina Tănase, supravegheată de un bodyguard

Publicat pe
Liviu Dragnea își protejează iubita din umbră! Irina Tănase, supravegheată de un bodyguardLiviu Dragnea își protejează iubita din umbră! Irina Tănase, supravegheată de un bodyguard

După ce Liviu Dragnea a intrat la închisoare, partenera lui de viață, Irina Tănase, a rămas singură. Iubitul cu 30 de ani mai în vârstă o protejează din umbră, însă, având grijă să nu-i lipsească nimic tinerei de 26 de ani. Mai nou, Irina are și bodyguard, în persoana șoferului lui Dragnea.

După ce Liviu Dragnea a fost închis cu executare pentru trei ani și șase luni, viața iubitei sale, Irina Tănase, s-a schimbat brusc. De unde umbla vorba că anul acesta e rost de-o nuntă, tânăra de 26 de ani s-a trezit nu doat singură, ci și cu responsalități seriase. Pe lângă faptul că trebuie să rezolve diverse probleme administrative, Irina merge în vizită la alesul său o data pe săptămână, pentru că atât îi este permis, și de fiecare dată îi duce cele trebuincioase.

Liviu Dragnea a avut, totuși, grijă, ca iubitei lui să nu-i lipsească nimic, acesta protejând-o din umbră. După ce și-a rugat fiul, pe Valentin Dragnea, cu doar trei ani mai în vârstă decât Irina, să îi țină companie și să o ajute la nevoie, iată că acum Irina are și bodyguard. Cel puțin așa dovedesc imaginile surprinse de fotoreporterii Click! în fața locuinței acesteia. În fotografii, Irina, îmbrăcată într-o rochie fluidă de vară, stă de vorbă cu unul dintre cei mai fideli angajați ai lui Liviu Dragnea, șoferul acestuia. Se pare că omul a însoțit-o pe tânără până în garajul blocului, pentru a a se asigura că totul este în ordine.

Cum l-a cunoscut Irina Tănase pe Liviu Dragnea

Cunoscută pentru implicarea în organizarea unor acțiuni caritabile, Irina Tănase a ajuns în atenția lui Liviu Dragnea în 2013, anul în care tânăra a început să lucreze la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, devenind asistenta liderului PSD.

Foto: Blitz, Libertatea

Citește și:

Cine e bărbatul misterios din viața Iuliei Albu. Când s-au cunoscut, el nici nu știa cât de celebră e ea: „A fost puțin amuzant'

Soțul Ramonei Olaru, asistenta de la „Neatza', a băgat divorț la notar!

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter