Liviu Vârciu a primit rezultatul testului pentru coronavirus. Primele declarații ale concurentului de la Te cunosc de undeva: ”Aveți grijă că nu e de glumit”

Publicat pe

După ce a aflat că mai mulți dintre colegii săi de la Te cunosc de undeva au fost infectați cu noul coronavirus, Liviu Vârciu și-a făcut testul pentru COVID-19. Vedeta de la Antena 1 a primit rezultatul și a făcut primele declarații despre starea lui de sănătate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Proaspăt tătic, Liviu Vârciu s-a temut pentru familia lui și mai ales pentru băiețelul său de doar câteva săptămâni. Carismaticul prezentator este concurent în acest sezon la Te cunosc de undeva, iar la o săptămână de la filmări colegii lui au fost testați pozitiv cu COVID-19.

Timp de câteva zile, Liviu Vârciu nu a făcut nicio declarație pe baza acestui subiect, însă acum a mărturisit că și-a făcut testul pentru coronavirus și că a primit rezultatul, care este negativ. Actorul poate răsufla ușurat acum, pentru că știe că este în siguranță, însă deocamdată se află în autoizolare.

'Dragii mei, sunt bine! Vă mulțumesc mult pentru mesaje. Eu nu am nimic. Mi-am făcut testul COVID-19 și mi-a ieșit negativ. Jumătatea mea chelioasă e pozitiv, dar e bine și el. Nu are niciun simptom. Eu sunt acasă, păzit de jandarmi până marți. Sunt în autoizolare și nu am voie să ies. Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Așa că… aveți grijă și purtați mască. Mă întrebau dacă știu pe cineva care are COVID-19, e uite că acum știu pe toată lumea. Aveți grijă că nu e de glumit!', a declarat Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu nu este infectat cu noul coronavirus

Din fericire, actorul nu a fost infectat cu COVID-19 și până marțea viitoare va sta în autoizolare la domiciliu. Andreea Bălan, AMI, Aurelian Temișan, Cosmin Seleși și Jojo s-au testat, iar rezultatul a fost negativ.

Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Marcel Pavel, Alina Pușcaș, Adriana Trandafir și Toto Dumitrescu au fost testați pozitiv cu noul coronavirus.

Citește și: Adriana Trandafir este infectată cu noul coronavirus. Concurenta de la Te cunosc de undeva este internată la Matei Balș: 'În atenţia celor care nu cred că acest virus există…'

Liviu Vârciu a primit rezultatul testului pentru coronavirus. Primele declarații ale concurentului de la Te cunosc de undeva: 'Aveți grijă că nu e de glumit'Liviu Vârciu a primit rezultatul testului pentru coronavirus. Primele declarații ale concurentului de la Te cunosc de undeva: 'Aveți grijă că nu e de glumit'

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter