Lora a probat rochia de mireasă: ”Radiezi de fericire”. Anunțul cântăreței despre nunta cu Ionuț Ghenu

Publicat pe .

Lora a probat rochia de mireasă și a pus pe toată lumea pe gânduri. Frumoasa artistă strălucea din cap până în picioare. Toți cei dragi, cât și cei care o urmăresc în mediul online, nu au putut să nu o admire și totodată să nu o întrebe despre marele eveniment. Iată ce a spus îndrăgita cântăreață despre nunta cu Ionuț Ghenu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Lora a probat rochia de mireasă și a dat startul la un val de presupuneri și speculații în mediul online. Arista este destul de activă pe rețelele de socializare, însă totodată reținută când vine vorba de viața ei privată. Nu vorbește prea des despre relația cu Ionuț Ghenu, astfel că momentul în care s-a afișat cu rochia de mireasă a șocat pe toată lumea.

lora-1-1lora-1-1

Foarte multe persoane credeau că Lora vrea să dea vestea cea mare chiar de la proba rochiei de mireasă. Ei bine, însă nu a fost așa. Lora a explicat că nu face nunta acum și că nici proba rochiilor de mireasa nu este pentru ea. Artista a lămurit lucrurile privind următorul pas alături de Ionuț Ghenu, bărbatul cu care se iubește de ani buni.

Citește și: Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit în secret? Replica lui Ionuț, pentru Cătălin Măruță:”Dar nu știai că ne-am…?”

Citește și: Lora a taxat-o pe Adina Alberts, după ce i-a transmis Deliei că nu e târziu să devină mamă:„Sfaturile despre uterul și viața unei femei nu se dau pe Facebook'

Citește și: Schimbări la Facebook și Instagram.Ce va fi diferit de la 1 decembrie

Citește și: Un bebeluș de două luni a fost găsit mort în casă, la Ploiești.Mama are 15 ani, iar tatăl s-a ales cu dosar penal

Lora a probat rochia de mireasă

Lora și-a surprins nu doar fanii din mediul online, ci și colegii de breaslă. Numerose nume mari din industria muzicală au întrebat-o dacă nu cumva trebuie să le dea o veste mare, și anume că face nunta. Artista le-a răspuns amuzată că nu este cazul încă și că o să spună ea când o să vină momentul.

„Dragă, strălucești! Te iubesc foarte mult!', „Nu se poate! Radiezi de fericire!', au fost câteva dintre comentariile pe care le-au lăsat aceștia la postarea vedetei.

Doar mă distrez, draga mea. Dacă e ceva(nunta)… o să fii invitată', a scris artista într-un alt comentariu la postarea sa.

Ce a declarat Lora despre nunta cu Ionuț Ghenu

Lora și Ionuț Ghenu se iubesc de mai mult timp și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Artista și iubitul ei au vorbit de mai multe ori despre nuntă, dar de fiecare dată a apărut ceva și evenimentul nu a mai avut loc. Cu toate astea, încă se gândesc la momentul magic din viața lor. Deși le-a spus tuturor că o să anunțe când se mărită, în trecut Lora punea pe masă și posibilitatea să apară în fața lor cu actul de căsătorie.

„Ne gândim să facem nunta. Nu vreau să zic dacă am plănuit ceva, că de fiecare dată când am zis, de atâtea ori s-a întâmplat ceva. Există varianta în care deodată să se trezească lumea că ne-am luat, am face și așa.

Nu trebuie neapărat să anunțăm, e important să știe doar oamenii de lângă noi, iar pe ceilalți să-i anunțăm după ce se întâmplă. Nu suntem atât de disperați să arătăm ceva lumii, adică dacă se întâmplă să se lege lucrurile așa cum ne dorim e și mai bine, dar vezi, nu știi ce se mai întâmplă cu lumea asta', a declarat Lora de curând, pentru SpyNews.ro.

Lora și Ionuț Ghenu au dat de înțeles că s-au căsătorit

Lora și Ionuț Ghenu au vrut de mai multe ori să facă nunta, însă fără succes. De fiecare dată a apărut ceva și atunci au decis să fie discreți. Recent, în cadrul unei emisiuni TV cei doi au dat de înșeles că au făcut deja marele pas, însă noile decarații de acum înlătură această presupunere din trecut. Un dialog între Cătălin Măruță, Ionuț Ghenu și Lora i-a făcut pe telespectatori să se întrebe dacă a avut loc o căsătorie în secret.

Cătălin Măruță: „S-o ascultăm pe talentata ta soție cântând această piesă. Soție, am zis? Vă căsătoriți?’

Ionuț Ghenu: „Dar nu știai că ne-am…?’

Lora: „Aaa, păi trebuie să mai venim în altă zi acum!’.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton