Loredana Groza – 10 ipostaze sexy în revista Viva!

Publicat pe

Loredana Groza este una dintre cele mai versatile artiste din România. De-a lungul fabuloasei sale cariere, s-a reinventat de nenumărate ori, reușind să rămână permanent în topuri. Iată 10 ipostaze sexy în revista Viva! care dovedesc că artista a rămas neschimbată doar dintr-un punct de vedere – cel al vârstei…

 

Probabil că Loredana Groza este chiar singurul artist din România despre care un jurnalist ar putea scrie un articol al cărui titlu să conțină un singur cuvânt: LOREDANA. Când spui Loredana, spui talent, voce, profesionalism, seriozitate, implicare și foarte multă carismă. Toate acestea au ajutat-o pe artistă să rămână în topuri pe parcursul celor aproape 30 de ani de carieră. A luat pe vremuri Premiul de interpretare la Mamaia, dar și premiul MTV pentru cea mai bună interpretă, dovadă că vedeta a găsit rețeta succesului și nu s-a mai abătut de la ea. De-a lungul anilor, și-a schimbat stilul muzical și look-ul de mai multe ori, dar un lucru a rămas neschimbat la ea – Loredana pare ageless, mereu sexy și fresh. Iată o galerie foto cu pictoriale făcute de vedetă în Viva! pentru care artista a pozat pe parcursul a 12 ani, dovedind că vârsta e, literalmente, doar o cifră!

Loredana Groza – 10 ipostaze sexy în revista Viva!Loredana Groza – 10 ipostaze sexy în revista Viva!

 

Oana Pantazi

Foto: Viva! 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter