Lumea modei si-a dat intalnire la Dîner en Noir

Publicat pe

Seara trecuta, la The Place Concept Store,  lumea modei si-a dat intilnire la Dîner en Noir, un eveniment ca o oda inchinata negrului absolut. Evenimentul a marcat inceputul colaborarii cu brandul romanesc Pas Du Tout by Madalina Dorobantu.

 

Reeditand pasiunea designerului pentru acest registru cromatic si pentru infinitele sale resurse de interpretare, Dîner en Noir a parcurs inca un episod din epopeea Dark Chic a brandului. Pentru a marca debutul colaborarii cu The Place Concept Store, Pas Du Tout a completat colectia sezonului de toamna-iarna 2012-2013 cu o colectie-capsula, dezvaluita in cadrul evenimentului.

In aceeasi directie tematica pe care brandul a adoptat-o pentru acest prim sezon, piesele colectiei au trecut subtil de la linii ultra-tehnice la contururi foarte feminine, de la texturi high-tech la materiale luxuriante, pastrate ca atare sau imbinate intr-un joc seducator de juxtapuneri, ca in cazul jachetei din neopren si dantela. Alte piese distinctive ale colectiei-capsula: biker jacket-ul din tweed sau paiete cu detalii din piele, dar si rochia-creion din matase si dantela.

 

Dîner en Noir si-a surprins si incantat invitatii cu experienta estetica, vizuala, tactila si gustativa in egala masura.

 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter