Mădălina Pamfile este însărcinată pentru a doua oară. Ce sex are bebelușul

Publicat pe

Bucurie mare pentru fosta asistentă a lui Capatos. Mădălina Pamfile este însărcinată pentru a doua oară, iar viitoarea mămică a dezvăluit și sexul bebelușului.

Mădălina Pamfile a dat vestea cea mare pe una dintre rețelele de socializare. Vedeta este însărcinată pentru a doua oară și este în culmea fericirii. Fosta asistentă TV s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a ocupat numai de familie.

Viitoarea mămică a dezvăluit și sexul celui de-al doilea copil și se pare că Mădălina Pamfile și iubitul ei vor mai avea încă o fetiță. „E o fetiţă. Anunţ de sarcină. Mamă. Soră. Sophia. Încă o fetiţă. Dragoste”, a scris Mădălina Pamfile pe una dintre rețelele de socializare.

Pentru că a putut afla ce sex are bebelușul pe care îl poartă în pântece, cel mai probabil vedeta a trecut deja de primul trimestru de sarcină. Mădălina Pamfile este foarte discretă atunci când vine vorba de tatăl fetiței sale și preferă să-l țină departe de ochii curioșilor.

FOTO: Instagram

Mădălina Pamfile este însărcinată pentru a doua oară. Ce sex are bebelușulMădălina Pamfile este însărcinată pentru a doua oară. Ce sex are bebelușul
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter