Mădălina Urloiu a născut. Primele imagini cu fetița

Publicat pe

Mădălina Urloiu a născut! Ea și soțul ei, Frank L. Stile, trec prin clipe unice după ce au devenit părinții unei fetițe sănătoase. Vestea a fost oferită pe rețelele sociale chiar de către fosta asistentă a lui Mihai Morar, dar și de soțul ei. Cei doi au publicat primele imagini cu fiica lor și au dezvăluit ce nume va purta aceasta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mădălina Urloiu și soțul ei, Frank L. Stile, au devenit părinți pentru prima dată. Cei doi sunt peste poate de bucuroși. Fericiții părinți au împărtășit marea veste cu urmăritorii de pe Instagram.

De asemenea, cei doi au publicat și fotografii cu fetița lor și au dezvăluit și ce nume va purta aceasta. Mădălin Urloiu și Frank L. Stile au decis că fetița lor se va numi Maria.

Mădălina Urloiu a născut. Primele imagini cu fetițaMădălina Urloiu a născut. Primele imagini cu fetița

Frank L. Stile i-a mulțumit soției lui, spunând că i-a oferit „cel mai frumos cadou'.

Suntem mândri să anunțăm sosirea celui mai nou membru al echipei noastre. Fetița Maria Stile. (…) / Atât de recunoscător. Mulțumesc soției mele frumoase și puternice care (…) mi-a oferit acum cel mai frumos cadou pe care l-ar putea primi cineva!', a scris soțul Mădălinei Urloiu pe Instagram

Mădălina Urloiu și soțul ei au ajuns deja cu fetița lor acasă.

Citește și: Larisa Drăgulescu s-a măritat.Primele imagini de la nuntă

Citește și: Jador a ajuns în România, după a fost eliminat de la Survivor.Zeci de persoane l-au așteptat la aeroport

Citește și: Starlin, eliminat de la Survivor.„I-am demonstrat fetiței mele că orice e posibil'

Citește și: Gala Oscar 2021. Alexander Nanau, regizorul filmului Colectiv, pe covorul roșu.România rămâne cu două nominalizări istorice

Mădălina Urloiu a născut o fetiță

Mădălina Urloiu, stabilită acum în America, a născut o fetiță perfect sănătoasă. Bruneta a fost asistentă la emisiunea lui Mihai Morar, iar apoi a prins gustul celebrității și l-a întâlnit pe actualui ei soț. Frank L. Stile este un medic estetician din Statele Unite ale Americii și este putred de bogat.

Nu mă așteptăm absolut deloc la această surpriză mare. El tot insista să mergem la shopping, să îmi prezinte un inel în ideea să vedem ce mărime, de ce mărime aș avea nevoie pe viitor. Și acolo s-a întâmplat cererea, a fost cererea în căsătorie', spunea Mădălian Urloiu în urmă cu ceva timp, potrivit Antena Stars.

Mădălina Urloiu s-a stabilit în America de când s-a căsătorit cu celebrul medic estetician.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter