Mai tii minte cum arăta Andreea Marin cand prezenta știri la TVR 1? Abia o recunoști. Avea 20 de ani și era tunsă băiețește

Publicat pe
Mai tii minte cum arăta Andreea Marin cand prezenta știri la TVR 1? Abia o recunoști. Avea 20 de ani și era tunsă băiețeșteMai tii minte cum arăta Andreea Marin cand prezenta știri la TVR 1? Abia o recunoști. Avea 20 de ani și era tunsă băiețește

Andreea Marin a avut atât de mare succes cu 'Surprize, surprize', încât multă lume a uitat că vedeta și-a început cariera la TVR ca prezentatoare de știri. Puțini își aduc aminte de Andreea în perioada aceea, când arăta complet diferit. Era extrem de tânără și era tunsă băiețește.

Andreea Marin și-a început cariera în televiziune în urmă cu peste 20 de ani, dar adevăratul succes l-a cunoscut cu 'Surprize, surprize', emisiunea care a spulberat recorduri de audiență și i-a adus o popularitate imensă. Din acest motiv, foarte puțini își mai aduc aminte că înainte de a deveni gazda emisiunii-fenomen, Andreea a fost o bună bucată de vreme prezentatoare de știri la TVR 1, în aceeași perioadă în care și Mircea Radu făcea același lucru, și el atras ulterior de divertisment.

O mai ții minte pe Andreea Marin când era tunsă scurt? Prezenta știrile TVR 1

Surprinzător este că lookul Andreei din acea perioadă, când nu avea cu mult peste 20 de ani, era complet difderit față de ce știm noi. Bruneta era tunsă băiețește și avea ochii puternic conturați cu negru, machiaj devenit un trademark al său.

Cum își menține Andreea Marin tenul neted la 44 de ani. Are două trucuri moștenite de la bunicile ei

Bunicile mele au înaintat în vârstă frumos, elegant și demn, trăind o viață cu moderație, fără excese și având două obiceiuri sanatoase, respectate cu sfințenie, pentru îngrijirea lor: își țineau tenul curat, nu adormeau fără a folosi un lapte pentru față pentru curățarea porilor. De asemenea, foloseau o cremă simplă pentru hidratare. La fel și mama. Orice descoperire în domeniu în plus e un bun câștigat. Dar, fără acești doi pași de bază – un demachiant bun și o cremă de hidratare de calitate, mai ales în mediul viciat în care trăim azi – nu poți spune că îi dai tenului tău o șansă reală să înainteze frumos în timp. Asta e lecția moștenită de mine de la femeile dragi din viața mea‘, a declarat Andreea Marin în cadrul unui eveniment acum ceva vreme.

Foto: Instagram

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter