Mai ții minte cum arătau Andreea Bălan și Andreea Antonescu la debut? Imagini fabuloase cu trupa Andre, de acum 20 de ani

Publicat pe
Mai ții minte cum arătau Andreea Bălan și Andreea Antonescu la debut? Imagini fabuloase cu trupa Andre, de acum 20 de aniMai ții minte cum arătau Andreea Bălan și Andreea Antonescu la debut? Imagini fabuloase cu trupa Andre, de acum 20 de ani

Vestea că trupa Andre s-a reunit după 17 ani a stârnit multe nostalgii. Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt acum femei la casa lor, căsătorite și cu copii, dar mai știi cum arătau la debut? Avem imagini exclusive din anul 2000!

Știrea că Andreea Bălan și Andreea Antonescu refac trupa Andre, la 17 ani de la destrămare, este poate știrea mondenă a verii. Fetele sunt acum mămici și soții, deci nu se mai poate spune că sunt 'libere la mare', stilul lor vestimentar s-a schimbat foarte mult, dar propunem o călătorie în timp, în perioada de debut a trupei Andre.

Avem imagini de colecție senzaționale din anul 2000, de pe vremea când cele două fete aveau concerte în absolut fiecare seară de vară, iar popularitatea lor atingea în timp record cote uriașe. Stilul lor vestimentar și machiajul, atât de parodiate peste ani, erau atunci copiate de absolut fiecare adolescent. Vremea a trecut, viața fiecăreia a urmat alte căi și, vorba cântecului, 'am mai crescut, nu mai suntem tot fetițe!' Dar iată cum arătau și cum se îmbrăcau în urmă cu 20 de ani, când singura lor grijă era muzica.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au refăcut trupa Andre după 17 ani

Deși au fost bănuite de neînțelegeri majore de-a lungul timpului, iată că fetele au gânduri serioase cu nou reunita trupă Andre. Cele două au lansat primul single, 'Reset la inimă', în cadrul unui eveniment mult așteptat, iar în curând vor avea primul mare concert. Suntem foarte fericite să fim, din nou, împreună pe scenă! Acest proiect a fost pus pe picioare în 2 luni de zile, în care am repetat zi și noapte piesele alături de band, coregrafiile, am creat costumele. Este proiectul de suflet la care am lucrat cel mai mult, într-un timp foarte scurt. Aseară am prezentat invitaților o varianta foarte scurtă a show-ului nostru mare care are 90 de minute și pe care îl vom susține în toată țară. Primul nostru concert va fi pe 16 iulie, la Arenele Române, sperăm să va vedem acolo', au declarat fetele.

Foto: arhiva VIVA!, Cat Music 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter