Maia Morgenstern, amenințată cu moartea: "Nu mă voi opri până nu va fi jumulită de vie". Actrița a depus plângere la Poliție

Publicat pe

Marea actriță Maia Morgenstern trece prin momente grele. A fost amenințată cu moartea, într-un mesaj primit pe email, semnat „partidul AUR”. În mesaj se scria că actriţa ar urma să fie supusă la tratamente inumane, la fel și familia ei. În plus, amenințarea viza și Teatrul Evreiesc și actorii de acolo.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Actrița Maia Morgenstern a primit amenințări cu moartea, la scurt timp după ce a primit o replică antisemită din partea unui invitat, la o întâlnire a directorilor teatrelor şi instituţiilor de cultură. În mesajul primit de actriță se spune că ea și membrii familiei sale ar urma să fie supuși la tratamente inumane, dar și că se va incendia Teatrul Evreiesc.

Maia Morgenstern, amenințată cu moartea: "Nu mă voi opri până nu va fi  jumulită de vie". Actrița a depus plângere la PolițieMaia Morgenstern, amenințată cu moartea: "Nu mă voi opri până nu va fi  jumulită de vie". Actrița a depus plângere la Poliție

Maia Morgenstern, amenințată cu moartea

Maia Morgenstern a făcut public mesajul primit înainte de Paștele evreiesc. În mesajul cu titlul „O plângere, dacă nu vă supăraţi, de la un cetăţean îngrijorat!', Maia Morgenstern este amenințată că va fi supusă, împreună cu fiica sa, la tratamente inumane, înainte de a le omorî. Totul ar fi pornit de la faptul că actrița ar fi vorbit despre prietenul autorului mesajului.

„Sunteţi o adunătură de proşti şi am vrut să vă anunţ că intenţionez să o omor pe nenorocita aia de Maia Morgenstern pentru că a îndrăznit să vorbească împotriva prietenului meu, pentru că a stârnit ceva. Tipa asta nenorocită, t**** asta a avut tupeul să vorbească împotriva prietenului meu, ey? O să-ţi spun că această jidancă are zilele ei numărate. În numele prietenului meu, vă pot promite că intenţionez să-i dau foc teatrului vostru idiot de idiş, violând-o pe fiica lui Morgenstern, Calabria, omorând fiecare actor din această gaură murdară de şobolani; omorându-vă pe fiecare dintre voi, pentru că aţi făcut atâta tam-tam despre ce i-a spus prietenului meu.

Citește și: Ce salariu are Maia Morgenstern.Actrița a strâns o avere colosală!

Citește și: Claudiu Istodor, adevărul despre relația cu Maia Morgenstern. Cum se înțeleg, în realitate, după divorț:”Relația e puțin deosebită, aș numi-o mai crudă” / INTERVIU

Citește și: Cornelia Catanga a fost înmormântată.Au participat doar 15 persoane. Niciun artist n-a fost prezent

Citește și: Dani Oțil va fi tată pentru prima oară.Gabriela Prisăcariu e însărcinată și a postat prima fotografie cu burtica de gravidă

Maia Morgenstern, amenințată: „Intenţionez să o arunc într-o cameră de gazare'

Nenorocito de jidancă, pleacă naibii din ţara mea, Maia. Vreau să-i spui cât de murdară şi inumană este. Nu mă voi opri până nu va fi jumulită de vie. Până termin de măcelărit. Până când escapada ei murdară de viaţă va fi complet întoarsă cu susul în jos, familia ei aruncată într-o nenorocită de tabără de muncă, intenţionez să o arunc într-o cameră de gazare, într-un cuptor murdar unde o voi arde pe ea şi pe copiii ei murdari după ce-i termin de violat. E moartă, jidanca asta e mort, îţi spun eu', este mesajul dur primit de actriță.

Mesajul amenințător a fost transmis pe toate adresele oficiale ale Teatrului Evreiesc de Stat și a fost semnat „Din partea AUR'. George Simion, liderul AUR, a ținut să sublinieze că se dezice și condamnă atacul la adresa actriței, fiind de părere că expeditorul nu poate fi membru al partidului, potrivit click.ro.

Maia Morgenstern a depus plângere la poliție

Maia Morgenstern a decis să depună plângere la poliție după ce a primit mesajul în care este amenințată cu moartea și nu numai.

În urma unei analize amănunțite a mesajului, anchetatorii de la Direcţia de Investigaţii Criminale au descoperit că adresa de IP a autorului nu este cea reală. Autoritățile au investigat dacă adresa de email folosită de autorul amenințării este asociată cu conturi de pe rețelele de socializare sau alte site-uri web, încă până la acest moment nu s-a găsit vreo legătură.

Dosarul a fost deja înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 1 pentru a se continua cercetările în acest caz.

Sursa foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter