Mama Ilenei Ciuculete, confesiuni emoționante la 4 ani de la moartea artistei: "Nu am nici o putere..."

Publicat pe

Mama Ilenei Ciuculete suferă enorm după pierderea fiicei sale. Femeia în vârstă de 91 de ani nu poate trece peste pierderea enormă care a marcat-o profund. După patru ani, femeia își plânge zilnic fiica și nu poate accepta ceea ce s-a întâmplat. Femeia face declarații de-a dreptul emoționante, la patru ani de la moartea artistei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Suferința unei mame care și-a pierdut copilul nu poate fi alinată cu nimic. Este și cazul mamei Ilenei Ciuculete care încă nu a putut trece peste moartea fiicei sale. La paru ani de la dispariția artistei, mama își plânge fiica și face mărturisiri emoționante.

Mama Ilenei Ciuculete, confesiuni emoționante la 4 ani de la moartea artistei: "Nu am nici o putere..."Mama Ilenei Ciuculete, confesiuni emoționante la 4 ani de la moartea artistei: "Nu am nici o putere..."

Mama Ilenei Ciuculete: „Nu am nici o putere…'

În prezent, mama Ilenei Ciuculete locuiește cu fiul ei, Auraș, și susține că se bucură că încă este pe picioarele ei, având în vedere vârsta înaintată. Cea mai mare durere a sa rămâne pierderea fiicei sale.

Dumnezeu mi l-a lăsat pe Auraş, ca să am şi eu o bucurie! Am avut-o pe scumpa mea fetişoară… S-a dus! A putrezit toată frumuseţea ei, toată deşteptăciunea şi toată vrednicia ei!', a spus mama interpretei de muzică populară, pentru Click!

Mama Ilenei Ciuculete regretă foarte tare că nu a știut prin ce coșmar a trecut fiica ei și că nu a putut să o ajute mai mult. 'Ce să mai zic? Nu am nici o putere… Măcar să fi fost şi eu când i-a ieşit sufletul, să-mi fi spus şi ginerele meu: «Vino, că Ileana este rău». Dar el mă minţea că face perfuzii acasă… Doar era fetiţa mea şi Auraş era fratele ei, nu îi făceam nimic! Să ne fi anunţat şi pe noi, să fi văzut pe cineva din partea ei înainte să moară', a mai transmis ea pentru sursa citată.

Citește și: Scandal pe moștenirea lăsată de Ileana Ciuculete.Ce sumă își dispută la tribunal cei doi băieți ai artistei

Citește și: Cine organizează parastasul de 4 ani pentru Ileana Ciuculete:”Orice aș face pentru ea, nu o pot învia!”

Citește și: Mihai Mitoșeru are COVID-19.Cum se simte mama lui, care locuiește în aceeași casă

Citește și: De ce a refuzat Andreea Tonciu să apară în emisiunea Mămici de Pitici, cu Lipici de la Antena Stars.Ce salariu imens a cerut

Mama Ilenei Ciuculete: „Plâng când o văd în fotografii'

Femeia mai povestește că Ileana Ciuculete, care a murit la 59 de ani, i s-a arătat în vis la două săptâmâni după ce a murit. Artista ar fi purtat costumul național de la înmormântare. În aceste momente, singura speranță care i-a mai rămas este ca fiica ei să i se arate, din nou, în vis pentru a reuși să-și mai aline măcar puțin dorul.

'Mult mă mai rog seara, înainte să mă culc, ca Dumnezeu să mi-o aducă în vis! Mai mare durere ca asta nu poate să fie pentru o mamă! A plecat tocmai când a terminat vila la care a muncit atât! Şi, din păcate, n-a avut parte să stăpânească tot ce a muncit! Dar ea va trăi prin muzica ei.

Noi, familia ei, n-o vom uita niciodată. Am fotografii prin casă şi plâng când o văd! Are bust acasă, la ţară, acolo o privesc de câte ori merg prin curte şi o pup pe frunte! Dar ea nu mai este!' , a mai transmis Gigica.

Ileana Ciuculete a fost răpusă de ciroză

Reamintim că îndrăgita Ileana Ciuculete s-a stins din viață la 59 de ani. Artista ajunsese la spital din cauze unei răceli, însă soțul acesteia a dezvăluit că suferea de ciroză hepatică.

Artista s-a născut pe 20 septembrie 1957 şi a fost solista mai multor anambluri folclorice. Aceasta a câştigat în 2005, Discul de Aur pentru vânzarea a peste 40.000 de exemplare a albumului Ciorbă de curcan’.

Sursa foto: Libertatea

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter