Mama lui Dani Oțil a început să plângă când a aflat că fiul ei se însoară: ”Când i-am zis...”

Publicat pe

Dani Oțil a cerut-o în căsătorie pe Gabriela Prisăcariu, iar mama prezentatorului TV a început să plângă atunci când a primit vestea. Pentru inelul de logodnă, vedeta a scos o groază de bani din buzunar.

Când nimeni nu se aștepta, Dani Oțil a făcut marele pas și a cerut-o în căsătorie pe Gabriela Prisăcariu. Prezentatorul TV de la 'Neatza cu Răzvan și Dani' a pus totul la cale, iar cererea a avut loc în Mexic.

Vedeta a povestit care au fost peripețiile prin care a trecut până să-i dea inelul iubitei sale. La aflarea veștii, mama lui Dani Oțil a început să plângă și s-a bucurat pentru fericirea fiului ei.

'A plâns mama când i-am zis, dar nu știu dacă a plâns de bucurie sau de… Am pus inelul la cală. Nu am simțit momentul să-l dau când am ajuns. Era marea urâtă și eu visam să-l dau la o mare albastră. După aceea am mai vrut într-un loc, dar a venit nota mult și m-a scos din stare. Am vrut să-l bat pe mexicanul acela. Păi dai inelul în aceeași zi când îl bați pe ospătar? Nu! După aceea m-am dus pe o plajă mai ieftină', a declarat Dani Oțil.

Pentru iubita lui, prezentatorul matinalului de la Antena 1 a fost nevoit să facă o gaură mare în buget și să cumpere un inel foarte scump. Dani Oțil nu s-a uitat la bani și a cumpărat bijuteria.

'Rudele, prietenii și necunoscuții mă felicită de parcă am luat un examen, nu că a trebuit să duc un camion de bani pentru o bijuterie', a mai spus prezentatorul TV.

Citește și: Dani Oțil se însoară cu Gabriela Prisăcariu. Unde a avut loc cererea în căsătorie

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter