Drama neștiută a Cristinei Țopescu. Nu a putut avea copii: „O greșeală medicală, chiar două, au făcut imposibilă dorința asta mare”

Publicat pe

Cristina Țopescu a lăsat în urmă multă durere și multe semne de întrebare, însă aceasta și-ar fi dorit să poată lăsa în urmă mai degrabă moștenitori decât speculații și curiozități. Unul din marile regrete ale Cristinei Țopescu a fost acela că nu a putut avea copii, din cauza unei erori medicale.

Cristina Țopescu a plecat dintre noi subit, lăsând în urmă multe semne de întrebare și neclarități. Moarta sa a readus în atenția publicului o viață trăită aproape integral în lumina reflectoarelor, care s-a încheiat, paradoxal, într-o singurătate cruntă.

Cristina Țopescu și-a dorit copii, dar nu a putut avea din cauza unei erori medicale

Cristina Țopescu nu a avut o relație foarte apropiată cu familia sa și a declarat că nu s-a bucurat de gesturi de afecțiune din partea părinților. Vedeta a avut ocazia, într-un interviu cu tatăl său, celebrul comentator sportiv Cristian Popescu, să îi aducă aminte că acesta nu i-a spus niciodată 'te iubesc'.

Marele regret al prezentatoarei de televiziune a fost mereu acela că nu a putut avea copii. Culmea este că aceasta, de altfel o persoană extrem de discretă cu viața personală, a vorbit despre neîmplinirea sa cu puțin timp înainte de moarte.

'Cred că răspunsul la altă trăsnaie a Facebook-ului nu e întâmplător. Eu n-am copii decât ai altei specii. Pentru că și ei sunt copii. Cine nu înțelege asta e, elegant spus, un homocentrist și nicidecum un umanist. Mi-am dorit mult copii, dar o greșeală medicală, chiar două, au făcut imposibilă dorința asta a mea mare. Mi-aș fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar ca să încerc să formez un om bun, generos, iubitor de toate ființele, responsabil și solidar cu suferințele și bucuriile lumii, universului.

Ce vise, nu? Răspunsul la întrebarea asta, însă, a venit așa, pentru că în poza asta sunt cu tatăl meu, nu sunt singură. Și eu l-am iubit și îl iubesc din toată inima, da! Mi-a fost și model în multe privințe. Tatăl meu a fost un om special și îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-am născut copilul lui. Într-o viață viitoare, sper să fiu și eu o mamă de care copiii mei să fie mândri', a scris Cristina Țopescu pe Facebook.

Foto: Facebook

Drama neștiută a Cristinei Țopescu. Nu a putut avea copii: „O greșeală medicală, chiar două, au făcut imposibilă dorința asta mare'Drama neștiută a Cristinei Țopescu. Nu a putut avea copii: „O greșeală medicală, chiar două, au făcut imposibilă dorința asta mare'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter