Maria Dragomiroiu a dezvăluit secretul frumuseții ei. Ce leac băbesc folosește artista împotriva căderii părului

Publicat pe

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai frumoase cântărețe de muzică populară, fiind admirată pentru podoaba capilară extrem de bogată. Artista de 64 de ani a dezvăluit secretul părului său, oferind soluția la o problemă cu care se confruntă majoritatea femeilor: căderea părului.

Maria Dragomiroiu este, la cei 64 de ani ai săi, una dintre cele mai cochete cântărețe de muzică populară. Artista se menține admirabil în formă la vârsta ei, fiind celebră mai ales pentru podoaba capilară. Mulți s-au întrebat care este secretul și cum reușește să-ți mențină artista părul sănătos și mătăsos de o viață.

Ce mască folosește Maria Dragomiroiu împotriva căderii părului

Iată că artista a dezvăluit secretul și, mai mult decât atât, a venit cu soluția pentru o problemă spinoasă în cazul oricărei femei: căderea părului.
'Când începe să-mi cadă părul, folosesc o mască pe bază de ou. Bat cinci-șase gălbenușuri și adaug peste ele ulei de ricin, de cocos și ulei de măsline. Ung părul cu acest amestec și stau așa pentru 15 minute. Apoi, îmi spăl părul', a dezvăluit Maria Dragomiroiu la o emisiune tv.

Uite cel mai la indemana tratament pentru caderea parului!

Ce operație estetică și-a făcut Maria Dragomiroiu

Un amănunt pe care foarte puțini îl cunosc despre Maria Dragomiroiu este că aceasta are o operație estetică la față, făcută în urmă cu mai bine de șase ani. Se pare că a apelat în trecut la blefaroplastie, operația prin care se corectează defectele la nivelul pleoapelor.
Deși mai nimeni nu știe de această intervenție, artista a vorbit deschis la vremea respectivă despre asta, mai ales că a fost nevoită să și repete operația.

'Am fost la un medic foarte cunoscut din București si mi-am făcut o corectare a pleoapelor (n.r. blefaroplastie), m-am gândit eu că e nevoie, dar și sub ochi injecții pentru umplerea ridurilor. Și nu sunt deloc mulțumită de rezultat, așa că trebuie să repet operația. Acum, altă durere și alți bani cheltuiți. Mă gândesc că și la medici e ca în oricare altă meserie. Ai zile mai bune și zile mai proaste și chiar nu știi în cine să ai încredere. Și eu, într-o zi, dacă nu am chef sau nu mă simt bine, nu pot să dau pe scenă tot ceea ce este mai bun', a povestit Maria Dragomiroiu în 2013 pentru Wowbiz.

Foto: Facebook

Maria Dragomiroiu a dezvăluit secretul frumuseții ei. Ce leac băbesc folosește artista împotriva căderii păruluiMaria Dragomiroiu a dezvăluit secretul frumuseții ei. Ce leac băbesc folosește artista împotriva căderii părului
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter