Mărturia tulburătoare a unui actor din ”Tânăr și Neliniștit”, depistat pozitiv cu coronavirus: ”A fost cea mai grea experiență a vieții mele”

Publicat pe

După ce filmările la 'Tânăr și neliniștit', serial care rulează de aproape 50 de ani, au fost oprite din cauza pandemiei de coronavirus, unul dintre actori a declarat că a contractat virusul. Greg Rikaart, în vârstă de 43 de ani, a descris lupta cu această boală care s-a manifestat violent în cazul său și a povestit cum au debutat simptomele.

Greg Rikaart joacă în 'Tânăr și Neliniștit' din 2003 și este, la 43 de ani, un bărbat cu un stil de viață sănătos, care face sport regulat. Sistemul lui imunitar nu a putut, însă, să-l ferească de coronavirus. După ce în urmă cu vreo două săptămâni se ruga ca starea lui de sănătate ceva mai proastă să fie cauzată de o banală răceală, iată că de ce i-a fost mai frică nu a scăpat.

Greg a confirmat că a fost testat pozitiv pentru coronavirus și a descris detaliat cum a debutat și evoluat boala. Deloc blând, în cazul său.

'Sunt un bărbat de 43 de ani destul de sănătos, zic eu, care nu fumează, nu bea mult, mănâncă bine și face exerciții fizice în mod regulat, dar țin să zic că aceasta a fost cea mai grea experiență din viața mea', a dezvăluit Rikaart pe rețelele de socializare.

Foarte important de știut, actorul a relatat cum au debutat simptomele și repeziciunea cu care stare sa de sănătate s-a deteriorat.

'În urmă cu două săptămâni, toată lumea din casa mea a avut o tuse, iar fiul meu a venit acasă de la școală cu febră mare. Toți din familia mea și-au revenit ulterior, dar sănătatea mea s-a deteriorate rapid. M-am izolat de familia mea și sunt în carantină de sâmbătă, 14 martie.

Am avut febră timp de 11 zile, am avut dificultăți de respirație și am fost diagnosticat cu pneumonie. Azi e prima zi în care nu mai am febră, dar mi s-a spus să mai rămân izolat încă 72 de ore, apoi mă muta înapoi cu familia mea', a povestit actorul din 'Tânăr și Neliniștit', căsătorit din 2015 cu producătorul Robert Sudduth, cu care are un băiețel de trei ani.

Mărturia tulburătoare a unui actor din 'Tânăr și Neliniștit', depistat pozitiv cu coronavirus: 'A fost cea mai grea experiență a vieții mele'Mărturia tulburătoare a unui actor din 'Tânăr și Neliniștit', depistat pozitiv cu coronavirus: 'A fost cea mai grea experiență a vieții mele'

Foto: Hepta, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter