Mesajul emoționant transmis de Violeta, fiica Andreei Marin, către fratele ei, Radu Ștefan Bănică: ”Când am văzut filmarea, am început să plâng”

Publicat pe

La 12 ani recent împliniți, Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, se înțelege de minune cu fratele ei mai mare, Radu Ștefan Bănică. După ce adolescentul a cântat alături de celebrul său tată la concertul de Crăciun de la Sala Palatului, fetița a ținut să-i transmită un mesaj plin de căldură și emoție.

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, a împlinit 12 ani și deja dă dovadă de maturitate în raport cu cei din jur. În plus, relația ei cu fratele vitreg, Radu Ștefan, este una extrem de caldă. Violeta a uimit pe toată lumea prin mesajul transmis fratelui său după ce acesta a cântat alături de tatăl lui pe scena Sălii Palatului.

Ce i-a spus Violeta fratelui său, Radu Ștefan Bănică

'Am primit acest video de ziua mea. Este cel mai frumos cadou pe care puteam să-l primesc. Sunt atât de mândră de fratele meu, Radu Ștefan Bănică, și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru un asemenea frate. Când am văzut filmarea am început să plâng. Apreciază-i pe cei care te iubesc și prețuiește-i pentru totdeauna. Ești cu adevărat norocos, când întâlnești pe cineva ca el (n.r. fratele ei, Radu Ștefan)', acesta a fost mesajul transmis de Violeta pentru fratele său, în vârstă de 16 ani.

Foto: Instagram, arhiva VIVA!

Citește și: Andra și Eva au înregistrat prima piesă împreună. „Deschide ușa, creștine!” te va impresiona până la lacrimi!

Mesajul emoționant transmis de Violeta, fiica Andreei Marin, către fratele ei, Radu Ștefan Bănică: 'Când am văzut filmarea, am început să plâng'Mesajul emoționant transmis de Violeta, fiica Andreei Marin, către fratele ei, Radu Ștefan Bănică: 'Când am văzut filmarea, am început să plâng'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter