Mezzosoprana din Iași a fost externată. Maria Macsim Nicoară este tratată acasă: ”Are nevoie să fie alături de familie”

Publicat pe

Maria Macsim Nicoară a fost externată, iar acum primește îngrijiri medicale acasă. Mezzosoprana din Iași începe să facă progese, iar familia artistei speră ca totul să revină la normal într-o zi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Artista era internată în spital, în comă, de mai bine de o lună, după ce ar fi căzut pe scări. Maria Macsim Nicoară a fost externată ieri de la Spitalul de Recuperare, unde se afla internată de pe data de 16 iunie. Familia mezzosopranei din Iași a cerut externarea acesteia, pentru a putea fi îngrijită de acasă.

Un kinetoterapeut va merge acasă la Maria Macsim Nicoară, unde va continua programul de recuperare început în spital.

„De când este în spital, nu a vorbit deloc şi nu pare să reacţioneze şi să recunoască feţele celor care au intrat în salon. Te urmăreşte cu privirea, şi reuşeşte să se emoţioneze atunci când asistentele şi medicii i-au pus unele arii din operele ei favorite. În rest, nu recunoaşte nimic, doar ariile, melodiile ei preferate. Acum are nevoie să fie alături de familie, are nevoie de afecţiune, de îngrijire familială, a stat până acum doar printre străini', a precizat o sursă anonimă din cadrul unităţii medicale, potrivit Cancan.

Citește și: Mezzosoprana din Iași dă semne că-și revine. Anunțul făcut de medici despre Maria Macsim Nicoară: 'Pacienta poate acum…'

Nu se știe ce s-a întâmplat cu adevărat în casa mezzosopranei din Iași

Maria Macsim Nicioară a ajuns în stare gravă la spital în dimineața zilei de 10 mai, la aproximativ 8 ore după ce ar fi căzut pe scările interioare ale vilei în care locuiește alături de soțul său.

De altfel, soacra sa a alertat autoritățile, după ce a fost chemată de fiul ei să vadă în ce stare îi este soția. Cei doi au declarat autorităților că artista a căzut pe scări.

Între timp, au apărut informații conform cărora mezzosoprana și soțul ei nu ar mai fi fost în relații bune, iar acesta era extrem de violent.

Mezzosoprana din Iași a fost externată. Maria Macsim Nicoară este tratată acasă: 'Are nevoie să fie alături de familie'Mezzosoprana din Iași a fost externată. Maria Macsim Nicoară este tratată acasă: 'Are nevoie să fie alături de familie'

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter