Mihai Bobonete a împlinit 42 de ani: ”Mă întreb dacă eu merit ceea ce am”

Publicat pe

Mihai Bobonete a împlinit 42 de ani. Ce mesaj a transmis actorul din Las Fierbinți, chiar de ziua lui de naștere. Acesta a primit foarte multe mesaje din partea internauților, dar și a prietenilor apropiați. Mihai Bobonete a făcut o postare specială, chiar de ziua lui de naștere. Mesajul transmis de actorul din Las Fierbinți!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mihai Bobonete a împlinit 42 de ani, iar de ziua lui de naștere a primit foarte multe mesaje din partea familiei, a prietenilor apropiați, dar și a internauților. Acesta a rămas surprins atunci când a văzut câte mesaje frumoase, pline de felicitări, a primit din partea unor oameni, care-l urmăresc din fața micilor ecrane. Actorul recunoaște că a rămas plăcut impresionat și a ținut să le transmită și un mesaj.

Mihai Bobonete a împlinit 42 de ani: 'Mă întreb dacă eu merit ceea ce am'Mihai Bobonete a împlinit 42 de ani: 'Mă întreb dacă eu merit ceea ce am'

Acesta a publicat un mesaj, spunând că se simte recunoscător pentru tot, până la vârsta de 42 de ani. Actorul le-a mulțumit oamenilor pentru mesajele frumoase, la care nici nu se aștepta, să fie în număr atât de mare.

Citește și: Cum au întrerupt Mihai Bobonete și Ruxandra Ion o colaborare, înainte să înceapă: „Relația noastră a murit din fașă'

Citește și: Fiica lui Mihai Bobonete, apariție surprinzătoare la Românii au Talent. Ce rol a avut Maria

Citește și: Philip Baker Hall, din serialul Seinfeld, a murit. Avea 90 de ani: „La final…'

Citește și: Brigitte Pastramă, replică acidă pentru Florin, după ce a anunțat divorțul: 'Știai de la început că sunt o viperă'

Mihai Bobonete a împlinit 42 de ani

Mihai Bobonete a ținut să transmită un mesaj, de ziua lui de naștere. Actorul le-a mulțumit tuturor pentru mesajele frumoase, mărturisind că se simte cu adevărat recunoscător pentru tot ce are până la aceasta vârstă.

„Am momente în care mă gândesc foarte mult și mă întreb dacă eu merit ceea ce am, dacă asta este ce mi-am dorit sau e o întâmplare că mă aflu în soarta asta, mă gândesc, vă văd, vă aud, vă simt și cel mai important lucru este că am început să mă văd și pe mine așa cum sunt.

Astăzi sunt jumătate recunoscător și jumătate fericit, jumătate în adevăr și jumătate în minciună, jumătate în ceea ce nu mai vreau să fiu și jumătate în noul Bobo. Sunt jumătate pentru câțiva prieteni și jumătate pentru alții, jumătate sunt pentru Mama și la fel, am o jumătate pentru Tata… La 42 de ani.

Astăzi sunt în sfârșit 100%, fără jumătăți și cu toată ființa mea pentru Octavian, Maria și Cătălina. Ei știu cel mai bine ce să facă cu mine, iar eu dorm din ce în ce mai liniștit!', a scris actorul din Las Fierbinți pe contul de Instagram.

Ce spune Mihai Bobonete despre proiectele viitoare

Mihai Bobonete urmează să revină pe scenă, acolo unde îi este locul. Actorul a vorbit și despre proiectele și spectacolele următoare. „Vă mulțumesc pentru urări și vă cinstesc cu prima ocazie sau prin Septembrie pe la Constanța, prin Noiembrie prin Londra, prin Decembrie pe la Timișoara și neapărat înainte de Crăciun la Sala Palatului… Nu vă spun mai multe… doar că înapoi în afaceri', a mai spus Mihai Bobonete.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter