Mihai Bobonete răspunde criticilor și explică de ce prezintă emisiunea "Pe bune". Actorul din Las Fierbinți a răbufnit: "Pro TV nu e al lui Andi Moisescu și nici al meu"

Publicat pe

Prezentatorul si actorul Mihai Bobonete a reacționat în urma numeroaselor controverse apărute după ce a acceptat să prezinte emisiunea Pe bune' în locul lui Andi Moisescu.

După ce pe pagina de Facebook a emisiunii Pe bune' au apărut o serie de comentarii răutăcioase, prezentatorul Mihai Bobonete a ținut să ofere câteva explicații. În primul rând a menționat că nici el, nici Andi Moisescu nu dețin postul Pro Tv, motiv pentru care nu Andi a fost cel care i-a predat formatul, ci această decizie s-a luat în urma unui casting. A câștigat proba numai după ce realizatorii emisiunii au decis că poate fi un bun prezentator și că poate aduce un plus emisiunii.

„Bună ziua… Cu Emisiunea „Pe Bune!?' va deranjez, nu că n-ați fi deja deranjați, dar eu cu aceștia în special aș avea niște aspecte de discutat. Sunt 10/15 oameni care au tot comentat pe pagină emisiunii într-un stil destul de răutăcios la adresa mea și m-am gândit să le răspund căci pentru mine contează dacă pot aduce ceva benific într-o relație de lungă durata și am găsit și timp pentru asta.  Dragilor, Andi nu mi-a predat mie prezentarea acestui format că nici ProTv-ul nu e al lui și nici al meu și nici nu va fi, așa s-au întâmplat lucrurile. El a renunțat la format, din motive destul de clare și fiind o decizie multilaterală în Pro s-a căutat prezentator nou. Eu am fost la casting și am luat această proba după ce realizatorii emisiunii m-au considerat potrivit în postura de prezentator„, a spus Mihai Bobonete.

Actorul din Las Fierbinți se apără în continuare și spune că intenția sa, cu siguranță, nu a fost să-și atragă antipatii. El arată că nu a schimbat formatul, a încercat chiar să păstreze direcția emisiunii și nu a venit deloc cu un umor vulgar precum a fost acuzat în comentarii.

Nu am schimbat formatul cu nimic, nu am venit cu umor vulgar sau cabotin așa cum mă acuză întreg autobuzul de 15 comentatori, am încercat să păstrez direcția emisiunii, să respect bucățile de partitura ale colegilor și prietenilor mei Cosmin și Costi și pe de altă parte, am încercat să nu-mi atrag antipatii degeaba. (…)' , își continuă Bobonete postarea pe rețelele de socializare, potrivit libertatea.ro.

În final, Mihai Bobonete a explicat că nu a vrut în niciun moment să deranjeze pe cineva, că își dorește ca oamenii să urmărească emisiunea și cu el la pupitru. Unul dintre motivele care l-au determinat să  accepte să prezinte emisiunea a fost că în reptate ocazii acest format l-a făcut să se simtă bine și a dorit să perpetueze bunădispoziția în rândul telespectatorilor.

„Am acceptat să prezint formatul „Pe Bune!?' în speranța că se va mai filma și pentru că eu eram un urmăritor frecvent al emisiunii iar de multe ori, îmi făcea seară mai frumoasă și adormeam cu zâmbetul pe buze. Ceea ce îmi doresc să se perpetueze și în rândul privitorilor care insistă să urmărească emisiunea și cu mine la pupitru central. (…) Nu am vrut să deranjez fanii lui Andi, nu am venit eu cu propunerea de a prezența emisiunea și nici nu am ajuns aici decât pe baza de muncă, statut și prezent.

Sunt convins că aveți resurse să înțelegeți acest mesaj și vreau să știți că este un mesaj postat având că țintă comentatorii răutăcioși și l-am scris în speranța în care îmi vor aprecia timpul alocat acestui gând pentru ei… Fiți oameni buni și nu va mai încărcați aiurea, destul că nu le aveți chiar pe toate și e păcat să treacă viață că trenul prin gara. Cu toată modestia de care pot da dovadă la ora asta, țîn să precizez că Bobonete se scrie cu „B' mare că e numele meu și am văzut că multora le scapă aspectul și mai cu seama celor care mă confundă cu Bobiță, care deși e personaj fictiv,tot cu „B' mare se scrie și cum am ajuns la capătul mesajului, dați-mi voie să citez un clasic în viață și să mă despart de voi pe stilul școlii vechi sau Old School cum ar zice englezul… Sunt Mihai Bobonete „Mă-nclin!… Voie bună!' , a conchis Mihai Bobonete.

Sursa foto: Facebook 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter