Mihai Morar a recunoscut! Cum a ajuns să cântărească aproape 100 de kilograme. Shaorma și vinul, slăbiciunile sale

Publicat pe
Mihai Morar a recunoscut! Cum a ajuns să cântărească aproape 100 de kilograme. Shaorma și vinul, slăbiciunile saleMihai Morar a recunoscut! Cum a ajuns să cântărească aproape 100 de kilograme. Shaorma și vinul, slăbiciunile sale

După ce într-un an a reușit să slăbească peste 15 kilograme, nu fără eforturi, Mihai Morar a explicat cum de ajunsese să cântărească aproape 100 de kilograme. Vedeta a povestit de slăbiciunile culinare și obiceiurile proaste care l-au determinat să-și schimbe total stilul de viață.

În urmă cu circa un an, Mihai Morar a luat o decizie care i-a schimbat viața. După ce ajunsese la o greutate incomodă, prezentatorul 'Răi, da buni' a considerat că este momentul să își schimbe total stilul de viață, reușind să slăbească 15 kilograme.

Ce a mâncat Mihai Morar de a ajuns la aproape 100 de kg

Recent, a povestit pentru Libertatea cum a ajuns să cântărească aproape 100 de kilograme, greutate care l-a speriat și l-a făcut să-și reconsidere stilul de viață.'Ajunsesem la 95 de kilograme, dacă mai mâncam o shaorma și mai beam o sticlă de vin, ajungeam la 100 de kilograme. Atunci mi-am dat seama că ceva nu este ok. Iar scuzele astea că stresul îngrașă, nu am timp, nu există. Mâncarea îngrașă. Trebuie să mănânci echilibrat și cu măsură. Iar când te duci la sală sau te apuci de ciciclism ori de alergat în parc, nu-ți propune să termini primul maratonul Bucureștiului! Nu despre asta este vorba. Scopul nu e să fii sportiv de perfomanță, ci să mai bun decât ai fost ieri și să fii mulțumit cu tine. Nu toți trebuie să avem pătrățele pe abdomen, dar putem să trăim într-un echilibru cu noi. Eu recunosc că sunt în continuare un tip dezechilbrat, un tip al extremelor, dar încerc să fac cât mai mult pentru mine', a declarat Mihai Morar.

Cum a reușit Mihai Morar să dea jos 15 kilograme, fără a se înfometa

Mihai Morar nu recomandă dietele stricte şi nici pe cele minune, pentru că, spune el, fiecare persoană are nevoie de un regim personalizat, în funcţie de program, stil de viaţă, stare de sănătate.

'Am un regim alimentar echilibrat. Mănânc de toate: carne, carbohidraţi, legume. Părerea mea este că dietele nu ar trebui să fie ţinute din cărţi, deoarece programul fiecărei persoane diferă. De exemplu, seara am arderile mai mari pentru că termin programul de lucru la ora 22:00. Aşa că mai mănânc câte ceva, cum ar fi brânză sau mere', a spus Mihai Morar.

Foto: Facebook

Citește și:

Alina Pușcaș a anunțat când va naște. Mai are foarte puțin, dar încă poartă tocuri!

Cum vor arăta rochiile de mireasă ale Andreei Bălan. Cântăreața pregătește o nuntă în „Paradis'

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter