Mihai Trăistariu a devenit milionar. Incredibil cum a ajuns să dea lovitura în afaceri artistul: ”Am opt apartamente la malul mării”

Publicat pe
Mihai Trăistariu a devenit milionar. Incredibil cum a ajuns să dea lovitura în afaceri artistul: 'Am opt apartamente la malul mării'Mihai Trăistariu a devenit milionar. Incredibil cum a ajuns să dea lovitura în afaceri artistul: 'Am opt apartamente la malul mării'

Mihai Trăistariu mai are un pic și împlinește 40 de ani, iar schimbarea prefixului îl va prinde, fără îndoială, pe picior mare. În mod spectaculos, artistul a dat lovitura în imobiliare, schimbând un apartament pe care îl deținea la mare cu alte opt imobile în Mamaia. O lovitură de maestru, care l-a făcut milionar.

În ciuda diverselor controverse pe care le-a iscat de-a lungul timpului, Mihai Trăstariu este, fără îndoială, una dintre cele mai bune voci ale României. Însă dacă din muzică nu a făcut milioane și de la Eurovisionul din 2006 nu a mai făcut senzație, iată că a dat lovitura în altă parte. Greu de crezut, dar Mihai Trăistariu a devenit un mic mogul în imobiliare, printr-o adevărată lovitură de maestro.

Cum a devenit Mihai Trăistariu milionar. Artistul a dat lovitura în imobiliare

Așa cum a dezvăluit cântărețul la Antena Stars, povestea este foarte simplă, dar cu final neașteptat. Proprietar al unui teren deținut în Năvodari, unde avea de gând să-și ridice o pensiune, dar a abandonat planul, Trăistariu a decis într-un final să vândă spațiul. Și l-a vândut în schimbul a șapte apartamente din Mamaia.

 'În primăvara aceasta, un dezvoltator, un constructor de blocuri mi-a propus un schimb. Mi-a zis: „Nu vrei să îţi dau şapte apartamente, tot la malul mării, în Mamaia Nord şi tu să îmi dai terenul?' Şi am stat pe gânduri vreo săptămână şi am zis da. Până la urmă e o afacere și uită că am făcut schimb şi la ora actuală am în total opt apartamente. Şapte la malul mării, unul în oraş pe care o să îl vând odată ce mă mut. Pentru că am ales să mă mut într-unul dintre ele. Şi atunci o să am practic opt apartamente la malul mării. Într-unul dintre ele mă mut de la 1 octombrie şi şapte dintre ele le dau spre chirie către turiştii care vin la malul mării', a mărturisit Mihai Trăistariu la Antena Stars.

Câți bani a dat Mihai Trăistariu pe mobila din apartamentul lui de lux

 Ulterior, artistul a venit cu completări despre apartamentul unde a decis să locuiască, extrem de sugestiv pentru noul stil de viață.

'Am trecut de 20.000 de euro pe mobile […]Am ajuns la un miliard de lei vechi, o sută de mii de ron numai mobilatul și utilatul. Pe 6 lustre am dat 4000 de lei', a declarat artistul, tot pentru Antena Stars.

În cadrul unei emisiuni a lui Dan Capatos, Mihai Trăistariu a declarat că din anul 1999, de când s-a lansat, i-au trecut prin mână 8 milioane de euro. Artistul a fost întreprinzător, făcând de-a lungul timpului timpului business din muzică, taximetrie, școală de muzică.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter