Minelli, solista care cântă hitul ”Mariola”, se dezbracă de secrete: ”Am ajuns în București în trupa Wassabi”

Publicat pe

Cu siguranță i-ai fredonat melodia măcar o dată. Minelli, artista care interpretează melodia 'Mariola', se dezbracă de secrete și ne spune detalii neștiute despre ea. Haideți să o cunoaștem mai bine pe artistă.

Minelli a fost în trupa Wassabi, condusă de Marius Moga. Arista a fost în aceeași formație cu Lora. Numele real al artistei este Luiza Ionela Luca. A început să cânte încă de la o vârstă fragedă, iar 11 ani și-a făcut o trupă împreună cu verișoara ei din Slobozia.

'De când eram mică începusem cu muzica. Mai serios așa m-am apucat pe la 11 ani, când mi-am făcut o trupă cu verișoara mea din Slobozia, Cristina. De acolo… ușor, ușor. Am ajuns în București în trupa Wassabi, condusă de Moga. Pe la 20 de ani am început că îmi place să compun și să scriu și de atunci tot fac asta… chiar în fiecare zi. Depinde de inspirație. Pot să scriu foarte repede.', a spus Minelli.

În video de mai jos, Minelli vă spune multe lucruri interesante. Artista a dezvăluit cum a ajuns să aibă numele de scenă – Minelli.

Minelli, solista care cântă hitul 'Mariola', se dezbracă de secrete: 'Am ajuns în București în trupa Wassabi'Minelli, solista care cântă hitul 'Mariola', se dezbracă de secrete: 'Am ajuns în București în trupa Wassabi'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter