Mirela de la Insula iubirii a fost la ziua fetei iubitului ei. Cum fost primită de adolescentă

Publicat pe

Mirela de la Insula iubirii are o relație de câteva luni cu un bărbat care a reușit să o facă fericită după despărțirea de Ionuț Gojman. Florin Tecar a mai fost căsătorit și are o fată din căsătoria anterioară. Mirela de la Insula iubirii a fost bine primită în familie.

Fosta concurentă de la Antena 1 este fericită alături de iubitul ei, iar acesta îi face toate poftele. Recent, Mirela de la Insula iubirii a fost la ziua de naștere a fetei iubitului ei. Adolescenta a împlinit 14 ani și a făcut o petrecere la care au fost invitați toți prietenii ei. Adina, căci așa o cheama pe fata lui Florin Tecar, a primit-o foarte bine pe 'mama vitregă'. Mirela de la Insula iubirii s-a bucurat că este plăcută de fiica viitorului ei soț.

„La mulţi, mulţi ani iubita mea fetiţă! Să creşti mare, să fii frumoasă şi deşteaptă şi să straluceşti în tot ceea ce vei face, asemeni steluţei pe care ai primit-o cadou la naştere!
Tati va fi mereu alături de tine şi sper să mă îndrume Dumnezeu, ca să ştiu când să te protejez şi când să te las să afli singură ce înseamnă viaţa', a fost urarea pe care iubitul Mirelei de la Insula iubirii i-a făcut fiicei sale.

Citește și: Mirela de la Insula iubirii pune mare preț pe frumusețe. Ce intervenție estetică și-a făcut

Citește și: Mirela de la Insula Iubirii a stabilit nunta. Face o petrecere mare, fără dar, la care invită toți colegii din reality-show / EXCLUSIV

FOTO: Facebook

Mirela de la Insula iubirii a fost la ziua fetei iubitului ei. Cum fost primită de adolescentăMirela de la Insula iubirii a fost la ziua fetei iubitului ei. Cum fost primită de adolescentă
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter