Mirela Vaida a plecat din București după ce a fost atacată: "Mai avea o sacoșă cu vreo 3-4 pietroaie pregătite"

Publicat pe

Mirela Vaida a trecut prin clipe de groază vineri, în timpul emisiunii pe care o moderează. O femeie dezbrăcată a intrat în platou și a atacat-o cu o cărămidă. În stare de șoc, prezentatoarea nu și-a putut reveni nici în weekend. Pentru a-și reveni și a reuși să se pună pe picioare, vedeta a decis să părăsească Bucureștiul. Unde a mers și cum se simte acum.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida susține că și-a văzut moartea cu ochii. Vedeta a traăit un episod dur, care a dat-o complet peste cap. O femeie dezbrăcată a intrat în platoul Acces Direct cu o cărămidă în mână cu intenția clară de a o ataca pe vedetă.

Tragedia a putut fi evitată la timp, numai că peste șocul trăit nu a putut trece ușor. După ce a plâns mult pentru a se descărca, Mirela Vaida le-a transmis un mesaj tuturor celor care i-au scris, precum și celor care au acuzat că la mijloc ar fi fost, de fapt, vorba despre o regie.

Mirela Vaida a plecat din București după ce a fost atacată: "Mai avea o sacoșă cu vreo  3-4 pietroaie pregătite"Mirela Vaida a plecat din București după ce a fost atacată: "Mai avea o sacoșă cu vreo  3-4 pietroaie pregătite"

Mirela Vaida, a plecat la munte după ce a fost atacată

Vedeta a decis să plece din București cu familia pentru a se pune pe picioare. Plecarea era programată cu ceva timp în urmă, înainte să se gândească la faptul că ar putea avea loc un asemenea incident.

'Vreau să vă mulțumesc pentru toate cuvintele de încurajare pe care le-am primit. Am ajuns la munte, pentru că era un weekend pregătit la munte cu familia. Sigur că sunt în stare de șoc, presupun că se cunoaște și faptul că am plâns mai tot drumul. Pentru cei care cred că este o farsă, eu le doresc din tot sufletul și cu mâna pe inimă să nu trăiască niciodată ce am trăit eu astăzi, pentru că efectiv mi-am văzut moartea cu ochii.', a transmis Mirela Vaida într-un story, vizibil afectată de întregul incident.

Citește și: Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida, la Acces Direct, a fost reținută de Poliție

Citește și: Cum a ajuns Mirela Vaida plină de vânătăi, la Te cunosc de undeva:”Mi-am dat seama că aveam mari probleme”

Citește și: Andreea Antonescu, despre debut:„Ne-au luat mașinile cu bodyguarzi'. De la ce porneau certurile cu Andreea Bălan / INTERVIU

Citește și: Ce a dezvăluit Angelina Jolie, la 5 ani de la divorțul de Brad Pitt:„M-am concentrat pe vindecarea familiei'

Mirela Vaida: 'Ușa aceea laterală nu este păzită'

Au fost mai multe speculații pe marginea acestui subiect, cum că femeia nu ar fi putut intra pentru că nu ar fi putut trece de pază și că totul ar fi fost doar un plan bine pus la punct. Mirela Vaida a oferit explicații în acest sens și a explicat pe unde a intrat, de fapt, femeia. Se pare că există o uță laterală, unde colegii mai ies să fumeze. Ușa laterală nu ar fi păzită, astfel că femeia a putut intra nestingherită.

'Mai multe detalii o să am luni de la Poliție și cred că luni o să fiu un pic în stare să vă și povestesc ce s-a întâmplat. Da, este adevărat, pare incredibil, dar ușa aceea laterală nu este păzită. Este o ușă de serviciu, pe care ies colegii la țigară, unde parcăm noi mașinile. Da, pe acolo poate intra oricine. Mai multe vă spun luni', a mai spus Mirela Vaida.

Ce au constatat autoritățile la fața locului

Autoritățile s-au deplasat la fața locului și au reținut-o pe femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida. Potrivit informațiilor de până acum, atacatoarea ar fi avut pregătite mai multe pietre într-o sacoșă. Înainte de a intra în emisiune, din primele informații reiese că femeia s-a schimbat lângă o rulotă aflată lângă platourile de fimare.

'În jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă. A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Din primele date ar fi patruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept', au precizat surse judiciare pentru stiripesurse.ro.

Mirela Vaida: „Poliția i-a găsit hainele în parcare'

Mirela Vaida a povestit la Antena 3 toate informațiile pe care le mai avea despre agresoarea care i-a pus viața în pericol.

”Nu știu cum a ajuns până aici, mai avea o sacoșă cu vreo 3-4 pietroaie pregătite acolo în spate la intrare. Nu știu unde s-a dezbrăcat, că i-a găsit Poliția hainele în spate”, a declarat Mirela Vaida, în urmă cu câtevaa zile.

Din fericire, băieții din regie au reușit să acționeze prompt și la timp.

‘Am avut un moment în care m-am simțit paralizată, m-am speriat foarte tare. Au reușit băieții din regie, care erau în platou atunci, să reacționeze”, au declarat două dintre colegele Mirelei Vaida.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter