Mirela Vaida, atacată în direct, cu o cărămidă! Prezentatoarea TV este în stare de șoc

Publicat pe

Clipe de coșmar pentru Mirela Vaida. Aceasta a fost atacată în direct de către o femeie care a dat buzna în platou complet dezbrăcată. Agresoarea a aruncat cu o cărămidă spre prezentatoarea Acces Direct, căreia nu i-a venit să creadă tot ce se întâmplă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida este în stare de șoc după ce a fost atacată de o femeie în platoul emisiunii Acces Direct. În momentul în care prezentatoarea TV a văzut o femeie intrând înarmată cu o cărămidă, a sărit de pe scaun și a fugit în direcția opusă.

Mirela Vaida, atacată în direct, cu o cărămidă! Prezentatoarea TV este în stare de șocMirela Vaida, atacată în direct, cu o cărămidă! Prezentatoarea TV este în stare de șoc

Din fericire, agresoarea nu a nimerit-o. Mai multe persoane au intrat în platou și au imobilizat-o pe agresoare. Mirela Vaida a fost șocată de cele întâmplate și, printre lacrimi, a mărturisit că nu știe dacă este în stare să țină emisiunea.

Cu toate aceastea, prezentatoarea TV a încercat să se calmeze.

Citește și: Cum arăta Mirela Vaida în urmă cu 9 ani.Fotografia de la o petrecere pe care n-a mai văzut-o nimeni, până acum

Citește și: Cum a ajuns Mirela Vaida plină de vânătăi, la Te cunosc de undeva:”Mi-am dat seama că aveam mari probleme”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fratele lui Smiley, Filip Maria.„Ne completăm perfect!'

Citește și: Ce spune Bianca Comănici despre Mariana, femeia pe care fratele ei a sărutat-o la Puterea Dragostei:„Am rămas șocată'

Mirela Vaida, atacată în direct

Mirela Vaida a fost în stare de șoc după ce o femeie a dat buzna în platoul Acces Direct și a aruncat cu o cărămidă spre ea. Aceasta a explicat printre lacrimi cum se simte și a dezvăluit că nimeni nu știe cine este agresoarea și că Poliția a fost chemată.

„Ne-am intors in direct. Sunt in stare de soc, fac eforturi mari sa imi revin. Am fost atacata fix in momentul in care am intrat in direct. dupa cum vedeti avem plaotul spart. Nu stim cine este doamna, a intrat dezbracata fix in momentul in care eu am iesit pe porti, deci a facut firul acestui atac foarte bine și tip „sa imi dai banii'.M-am interesat si colegii nu stiu cine este aceasă doamnă. Am chemat politia, am luat un calciu sa pot sa ma calmez și sunt in soc realmete. Imi este frica pentru viata mea. 

Am fost amenințată de Magdalena Serban, criminala de la metrou, care mă amenintă cu moartea. Am inteles că este in inchisoare inca', a spus Mirela Vaida în direct, după ce a fost atacată.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter