Monica Anghel, primul pictorial după ce a slăbit 30 de kilograme. Cum a ajuns la această performanță

Publicat pe
Monica Anghel, primul pictorial după ce a slăbit 30 de kilograme. Cum a ajuns la această performanțăMonica Anghel, primul pictorial după ce a slăbit 30 de kilograme. Cum a ajuns la această performanță

În ultimul an, Monica Anghel a fost unul dintre subiectele preferate ale presei, după ce a slăbit în mod spectaculos 30 de kilograme. Deși mulți au pus schimbarea pe seama unei ipotetice operații de micșorare a stomacului, se pare că totul s-a întâmplat în urma unei operații pe coloană. Artista a realizat pentru VIVA! primul său pictorial cu noul look, dezvăluindu-ne totodată cum a reușit să dea jos atâtea kilograme și cum se menține.

În ultimul an, Monica Anghel a uimit pe toată lumea cu schimbările fizice prin care a trecut, reușind să slăbească în mod spectaculos. Vedeta a acceptat să realizeze pentru VIVA! primul pictorial după ce a slăbit 30 de kilograme, din fotografii fiind evidentă nu doar pasiunea sa pentru echitație, sportul cu care se menține în formă, ci și silueta mult mai zveltă. În plus, artista ne-a povestit totul despre cum a ajuns la performanța de a slăbi atât de mult, dar și despre regulile de nutriție de la care nu se abate, pentru a menține rezultatul obținut în urma unui efort susținut de doi ani.

Ce dietă ține Monica Anghel după ce a slăbit 30 de kilograme

Monica nu ține o dietă strictă, dar se ghidează după câteva reguli de bun simț, după cum a explicat: 'E opțiunea mea să nu mănânc pâine, paste, cartofi. Mazăre nu mănânc pentru că mă balonează. Consum salată de varză albă, varza gătită călită nu-mi face bine. Am renunțat la dulciuri, normal. Urmez câteva reguli pe care mi le-a insuflat extraordinar de bine nutriționista mea, știu foarte clar când și ce să mănânc. Știu că masa de seară trebuie să fie cât mai puțin consistentă, drept pentru care, dacă seara mănânci un castron imens cu salată verde, ardei gras, puțină ceapă, puțin usturoi, puțină rucola și adaugi un ou fiert peste, e perfect.'

Monica Anghel, despre bârfe: 'Am aflat și eu că mai am puțin și mor'

Deși s-a zvonit că motivul scăderii drastice în greutate ar fi fost o operație de micșorare a stomacului, Monica a ținut să precizeze că decizia are la bază o operație la coloană suferită în iulie 2017, în urma căreia a terbuit să-și schimbe stilul de viață. 'Am aflat și eu că mai am puțin și mor, că am făcut infarct, că am hepatită. Nu am nimic, fraților! Adică am ceva! Am energie, mă simt mai bine ca niciodată, mă simt ca la 18 ani. Lumea spune că nu mai mănânc nimic, că mi-am tăiat stomacul. Nu! Când îmi e foame, mănânc. (…) Anul ăsta pe 1 octombrie se fac doi ani de când am început schimbarea, operația la coloană a avut loc în urmă cu doi ani, pe 6 iulie. Eu până acum am slăbit pentru că au vrut alții, că fluctuații de greutate am mai avut. Ei, de data asta am slăbit pentru că am vrut eu', a dezvăluit Monica pentru VIVA!.

Mai multe detalii despre Monica Anghel afli în VIVA! de martie, disponibil la standurile de presa din 1 martie.

Foto: VIVA!, Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter