Monica Anghel s-a autoizolat la conacul familiei sale din Argeș: ”Nu am frici legate de sănătate. Zilele trecute m-am trezit din somn cu o amețeală teribilă, dar am rămas calmă”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Din cauza pandemiei de coronavirus, Monica Anghel a decis să nu rămână în București și să se izoleze cu o parte din familie la pensiunea sa aflată la poalele munților, în Argeș. Chiar și acolo, departe de 'lumea dezlănțuită', artista și-a luat absolut toate măsurile de protecție, povestindu-ne totodată cum i s-a schimbat viața de când a început pandemia și ce temeri are.

Monica Anghel a fost dintotdeauna o persoană dinamică, cu numeroase angajamente profesionale, aflată permanent în mișcare. De când a început pandemia de coronavirus, însă, artista a trebuit să-și schimbe complet stilul de viață și să se adapteze la context și la măsurile impuse de autorități.

Monica Anghel s-a mutat la munte cu familia pe timpul pandemiei de coronavirus


Cântăreața a decis să părăsească Bucureștiul pe durata pandemiei de coronavirus și să se stabilească alături de marea parte a celor dragi la munte, în județul Argeș, acolo unde familia deține o pensiune.

'M-am izolat împreună cu familia mea – în afară de soțul meu, pentru că el lucrează – cu mama, cu tata, cu băiețelul meu și cu finul nostru, la Sfânta Elena, conacul nostru. Este pensiunea pe care părinții mei au făcut-o de un an și ceva și suntem izolați aici în pădure, între munți. Evident că nu ne întâlnim cu nimeni, dar avem activități. Aviv face lecții pentru școală pe Internet, tot pentru școală face lecții de pian, vorbim cu prietenii, cu oamenii dragi, ne gândim la fiecare dintre ei, să fie bine', a declarat pentru VIVA! Monica Anghel, una dintre persoanele care reușesc să gândească pozitiv și în această perioadă.

Monica Anghel ne-a mărturisit că, din fericire, nu este ipohondră, deși a avut parte un episod altminteri alarmant de când se află în autoizolare.
'Sănătate este, într-adevăr, cuvântul cel mai des folosit zilele astea. Dar ipohondră nu sunt, chiar îți voi da un exemplu. Alaltăieri seară m-am trezit din somn cu o amețeală teribilă, care nu avea nicio motivație logică. M-am dus în camera alăturată, pentru că era mai răcoare acolo, am deschis geamul larg, am respirat încet și am stat calmă, m-am întins în pat și mi-am spus de foarte multe ori că sunt O.K, că nu am de la ce să am amețeală, că mă simt bine, că totul este perfect. Am adormit, în cele din urmă. Probabil că a fost o agitație, cine știe. Poate din cauza presiunii atmosferice', a povestit Monica întâmplarea prin care a trecut.

Ce măsuri de protecție a luat Monica Anghel în autoizolare

În același timp, cu toate că nu are angoase mari legate de sănătate, vedeta respectă toate măsurile de protecție.

'Nu am frici legate de sănătate în general, dar ideea e că trebuie să fim conștienți de ceea ce se întâmplă, indiferent de ceea ce se discută, că ar fi altceva în spatele acestui virus. Problema este ca acest virus exista si că mor oameni din cauza lui. Așa că trebuie să ne păzim, să avem grijă, să stăm izolați, să ieșit doar din motive întemeiate și atunci când ieșim să fim cât de cât protejați. Când spun asta mă refer la purtatul mănușilor și al măștilor, cel pușin așa fac eu.

După ce ajung acasă, înainte de a intra în casă sau în curte, mi le scot, le pun într-o punguță și le arunc direct la gunoi. E important să păstrăm și acea distanță de cel puțin doi pași mari între noi și celalaltă persoană. Eu sunt îngrijorată mai mult pentru membrii familiei mele decât pentru mine, dar sunt convinsă că o să fim toți bine dacă vom respecta cu strictețe regulile', a detaliat Monica Anghel 'ritualul' pe care îl urmează pentru a se proteja de pericolul coronavirus.

Monica Anghel s-a autoizolat  la conacul familiei sale din Argeș: 'Nu am frici legate de sănătate. Zilele trecute m-am trezit din somn cu o amețeală teribilă, dar am rămas calmă'/ EXCLUSIVMonica Anghel s-a autoizolat  la conacul familiei sale din Argeș: 'Nu am frici legate de sănătate. Zilele trecute m-am trezit din somn cu o amețeală teribilă, dar am rămas calmă'/ EXCLUSIV

Foto: arhiva VIVA!, Facebook

Citește și: În sfârșit! Gina Pistol și Smiley, primele declarații despre povestea lor de dragoste: „Azi dimineață ne-am băut cafeaua împreună și apoi a dispărut. Auzi, te iubesc!”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter