Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink. Unde a avut loc nunta

Publicat pe

Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit, în secret, în Statele Unite ale Americii. Fosta doamnă Columbeanu a devenit acum soția chinezului afacerist lângă care a început o nouă viață la mii de kilometri departe de casă.

Nunta a avut loc în America, acolo unde vedeta locuiește împreună cu iubitul ei, dar și cu fiul acestuia și Irina Columbeanu. Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit, iar cel care i-a dat de gol a fost chiar Emil Gabor, tatăl vedetei.

Monica nu a putut veni în țară, nu a putut ajunge că sunt niște legi la americani. Îi trebuie acte definitive și încă nu i-au venit, că a depus tot, că e căsătorită acum', a declarat Emil Gabor pentru Ciao.

În ultima perioadă, tatăl surorilor Gabor a avut probleme de sănătate, iar singura care a fost fizic lângă el a fost Alina, sora Monicăi și a Ramonei. Celebrele surori Gabor nu mai locuiesc în România de ani buni, însă își ajută tatăl financiar.

De ceva timp, Monica Gabor a dispărut chiar și de pe rețelele de socializare, iar atunci când mai postează câte ceva promovează afacerile lui Mr. Pink.

Citește și: Tatăl Monicăi Columbeanu este într-o stare deplorabilă şi a făcut mărturisiri sfâşietoare:„Am crescut trei copiii și, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur'

FOTO: Facebook

Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink. Unde a avut loc nuntaMonica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink. Unde a avut loc nunta
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter