Moș Nicolae a venit la copiii vedetelor. Ce au primit micuții

Publicat pe

Copiii vedetelor au fost cuminți, iar Moș Nicolae a trecut pe la ei. Micuții și-au pregătit aseară ghetuțele, iar astăzi s-au trezit cu zâmbetul pe buze atunci când au văzut că sunt pline cu tot ce și-au dorit.

Zenaida, fetița Adelinei Pestrițu, a fost extrem de încântată când și-a primit cadourile. Moș Nicolae i-a adus o jucărie Minnie, o căciulă de brand și cuburi. Pe lângă toate aceste daruri, micuța a mai primit și portocale, fără dulciuri, pentru că Moș Nicolae știe că Zenaida nu are voie zahăr, fiind foarte mică.

'Este primul Moș Nicolae pe care cred că Zenaida îl înțelege, pentru că anul trecut era foarte mică. Mă bucur să văd că este foarte fericită când primește jucării și haine. La dulciuri Moș Nicolae a fost zgârcit, pentru că au zahăr, dar portocalele nu lipsesc. Moș Nicolae merge mai pe natural', a spus Adelina Pestrițu.

Moș Nicolae a venit și la Vlad, băiețelul Danei Rogoz. Micuțul a primit multe, multe jucării, iar bucuria lui a fost imensă. 'A venit! Multumim, Mos Nicolae, ca ai fost asa de atent si bun cu noi. Clipe minunate!', a scris Dana Rogoz pe una dintre rețelele de socializare.

Nici pe fetițele lui Mihai Morar nu le-a uitat Moș Nicolae. Mara și Cezara s-au trezit la ora 6 dimineața și au fost bucuroase când și-au văzut ghetuțele pline. 'Familie mare, ochii mici. Moș Nicolae a trecut la 6.00 pe aici.', a scris prezentatorul TV.

Moș Nicolae a venit la copiii vedetelor. Ce au primit micuțiiMoș Nicolae a venit la copiii vedetelor. Ce au primit micuții

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter