Motivul pentru care Andreea Bălan s-a cuplat cu Tiberiu Argint. Artista a fost cucerită imediat: ”A fost o chimie”

Publicat pe

La șase luni de la despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan s-a cuplat cu Tiberiu Argint. Relația lor a început când toată lumea se aștepta mai puțin, iar fratele Soniei Argint a impresionat-o din prima clipă pe vedetă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În plin proces de divorț cu George Burcea, Andreea Bălan a fost surprinsă la mare alături de noul ei iubit, Tiberiu Argint. Cei doi nu au confirmat până acum relația, dar imaginile surprinse sunt mai mult decât relevante. Unii au judecat-o pe artistă că și-a refăcut viața, iar unii au acuzat-o că-l folosește pe acest bărbat pentru consolare, însă adevărul pare a fi altul.

Andreea Bălan s-a îndrăgostit iremediabil de Tiberiu Argint și nu a mai ținut cont de părerea nimănui. Vedeta a fost cucerită imediat de bărbat, iar apropiații artistei au dezvăluit motivul pentru care a început o relație cu el.

'Andreea Bălan nu căuta un bărbat care să o consoleze, în niciun caz. Dar, l-a cunoscut pe Tiberiu Argint și între ei a fost o chimie. Apoi, din vorbă în vorbă, Andreea a fost cucerită de blândețea lui, dar și de faptul că, deși lucrează într-un mediu stresant, reușește să rămână copil, să se distreze, să uite de stres, iar felul lui tonic de a fi a fost pe placul ei', au declarat surse apropiate Andreei Bălan pentru Wowbiz.

Citește și: Andreea Bălan are un nou iubit.Primele imagini cu bărbatul cu care și-a refăcut viața după despărțirea de George Burcea

Pe lângă chimia dintre ei, artista a fost impresionată de modul în care Tiberiu Argint să comportă cu nepoții lui. Cel mai probabil, Andreea Bălan s-a gândit și la viitor sau la momentul în care Tiberiu Argint le va cunoaște pe fetițele ei. Cu siguranță dacă relația va fi una serioasă și de lungă durată, vedeta trebuie să se asigure că Ella și Clara vor fi tratate așa cum trebuie de noul ei iubit.

Motivul pentru care Andreea Bălan s-a cuplat cu Tiberiu Argint. Artista a fost cucerită imediat: 'A fost o chimie'Motivul pentru care Andreea Bălan s-a cuplat cu Tiberiu Argint. Artista a fost cucerită imediat: 'A fost o chimie'

'Andreea Bălan a fost cucerită de felul în care Tiberiu Argint vorbește despre nepoții pe care îi are. E clar că iubește copiii, îi place să se joace cu ei, se pune la mintea lor, iar asta îi place Andreei când vine vorba de un bărbat. În plus, iubesc amândoi animalele, iar asta i-a apropiat și mai mult', au mai spus sursele mai sus menționate.

Citește și: Cine este Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan

FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter