Chef Sorin Bontea susține că nu poate ține dietă. Mai mult, celebrul bucătar a pus la loc cele 9 kilograme pierdute la Asia Express. Iată care este motivul pentru care nu poate ține cură de slăbire și care este preparatul pe care adoră să-l pregătească!
CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!
Ai spus că, printre altele, experiența Asia Expres te-a costat 9 kilograme! Le-ai pus la loc? Sau ai reușit să te menții?
Am stat vreo două luni acasă, ce credeți? După perioada de urgență, am reînceput filmările pentru „Chefi la cuțite, ce vă imaginați? Că mi-am păstrat „silueta?! Bineînțeles că nu.
Chiar, cred că mulți se întreabă care este meniul unui chef. Ții vreo dietă anume? Ce mănânci?
Chefii sunt, în general, pofticioși, așa că nu țin nicio dietă. În tinerețe am făcut mult sport, iar asta îmi ajută oraganismul și acum. E singura mea recomandare – mișcare și fără excese alimentare.
Și dacă tot suntem la capitolul mâncare, spune-ne care este preparatul pe care nu te plictisești niciodată să îl pregătești și, eventual, povestea din spatele acestuia. Bănuiesc că există unul cu o semnificație aparte…
Mie îmi place să fac steak-uri. Probabil de fiecare fel de mâncare mă leagă o anumită poveste sau întâmplare, dar steak-uri chiar îmi place foarte mult să prepar. Zilele trecute am făcut și un salam de biscuiți, nu mai făcusem de ani de zile, și mi-am adus aminte că era desertul-vedetă al chefurilor noastre din tinerețe, când ne strângeam acasă pe la careva. Am ajuns, din cauza acestei pandemii, să retrăim oarecum acea perioadă, pentru că organizăm tot mai des petreceri „domestice.
Sursa foto: Facebook