Motivul pentru care Vulpița de la Acces Direct s-a căsătorit cu Viorel Stegaru. Veronica a recunoscut tot, iar soțul ei a fost șocat când a auzit

Publicat pe

Vulpița de la Acces Direct, o tânără de 21 de ani din Blăgești, care a cunoscut succesul după aparițiile sale la TV spune adevăratul motiv pentru care s-a căsătorit cu Viorel. Diferența de vârstă dintre ei nu a oprit-o să îl ia de soț și nici să facă un copil cu el.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!  

Viorel Stegaru are 30 de ani și este căsătorit cu Veronica, iar împreună au o fetiță de doar 3 ani care a rămas în grija părinților lui. Căsnicia lor nu mai funcționează deloc în ultima perioadă, iar Vulpița a dezvăluit la Acces Direct motivul pentru care a acceptat să se căsătorească cu Viorel.

Deși nu a fost îndrăgostită de el, Veronica s-a sacrificat și acceptat să fie soția lui Viorel Stegaru pentru bani. Tânăra din Blăgești avea o situație financiară precară și o încânta faptul că bărbatul îi mai dădea bani sau îi cumpăra diferite lucruri.

„Nu prea îmi plăcea de Viorel de la început. Aveam nevoie de bani. Nu prea eram fericită. Nu eram pregătită, nu prea mi-am dorit un copil că nu știam ce să fac', a mărturisit Vulpița cu ochii în lacrimi.

Vulpița de la Acces Direct s-a căsătorit cu Viorel pentru bani

După ce a acceptat să-i fie soție, Veronica a sperat la un trai mai bun alături de Viorel Stegaru. Nici nu se gândea Vulpița că va ajunge vedetă la Acces Direct și că banii vor veni din altă parte, nu de la soțul ei.

Tânăra din Blăgești a venit la emisiune unde a mințit că a fost violată de mai mulți bărbați, însă s-a dovedit că Veronica a fost cu ei de bună voie.

Vulpița a povestit cu ochii lacrimi la Acces Direct că nici la Blăgești nu a dus o viață mai bună, pentru că soacra ei se comporta urât cu ea. După ce a auzit confensiunile soției sale la TV, Viorel Stegaru a fost șocat să afle toate acele lucruri despre Veronica, femeia cu care are un copil.

Citește și: S-a aflat unde locuiesc Vulpița și Viorel în București. Ce venituri au cei doi și cum s-a schimbat viața lor

FOTO: Facebook

Motivul pentru care Vulpița de la Acces Direct s-a căsătorit cu Viorel Stegaru. Veronica a recunoscut tot, iar soțul ei a fost șocat când a auzitMotivul pentru care Vulpița de la Acces Direct s-a căsătorit cu Viorel Stegaru. Veronica a recunoscut tot, iar soțul ei a fost șocat când a auzit
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter