Narcisa Guță, înglodată în datorii! A fost dată în judecată de asociația de proprietari a blocului

Publicat pe

Narcisa Guță este înglodată în datorii, iar asta i-a adus probleme cu asociația de proprietari a blocului în care locuiește. Vecinii au dat-o în judecată pentru datoriile acumulate!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Fosta parteneră a lui Nicolae Guță nu are deloc parte de liniște. Luna trecută a trecut prin momente dificile după ce fiul ei a fost bătut de interlopi. Starea băiatului a fost destul de delicată, având chipul distrus și interdicție să mai calce într-un picior timp de jumătate de an.

‘E foarte grav. Au venit la grămadă cu mic cu mare. L-au agresat, i-au dat cu parul în față, i-au distrus fața de tot. A fost în spital și acum o zi i-a dat drumul pentru că i-a spus să stea acasă. Timp de șase luni nu mai poate să calce în piciorul ăla.’, a spus Narcisa la Antena Stars.

Citește și: Ireland, fiica lui Alec Baldwin, a fost bătută și jefuită în plină stradă:„M-a lovit cu putere în faţă, mi-a smuls bunurile și apoi…'

Cât timp Narcisa așteaptă să se facă dreptate în acest caz, întâmpină noi probleme. Din cauza datoriilor de la bloc, asociația de proprietari a acționat-o în judecată, plângerea fiind depusă la Judecătoria Sectorului 3.

Procesul a fost deschis pe data de 24 iulie, o lună mai târziu, pe 25 august fiind și data primului termen al acestuia, notează spynews.ro.

Citește și: Actrița Saba Sahar a fost împușcată pe o stradă în Kabul! În mașină se afla și un copil:'Am ajuns la fața locului și…'

Narcisa trăiește într-un bloc pretențios din Piața Alba Iulia, în apartamentul în care stătea cu Nicolae Guță, până la despărțire.

Totuși, probleme cu banii au început să-și spună cuvântul și pentru că nu a mai reușit să facă față cheltuielilor, vecinii au decis să o dea în judecată!

Citește și: Petronela Rotar a avut coronavirus. Scriitoarea a vorbit despre coșmarul trăit:„Simțeam că respir foc când trăgeam aer pe nas'

Narcisa Guță, înglodată în datorii! A fost dată în judecată de asociația de proprietari a bloculuiNarcisa Guță, înglodată în datorii! A fost dată în judecată de asociația de proprietari a blocului
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter