Neti Sandu merge la muncă și-n plină pandemie. Cum s-a schimbat viața ei în ultimele două luni: ”Cu dezinfectant nu mă mai dau la fel de des ca la început, mi-am făcut răni la mâini”/ INTERVIU

Publicat pe

Neti Sandu traduce pentru noi de 25 de ani limbajul astrelor și nu s-a oprit din acest demers nici acum, în plină pandemie de coronavirus. Vedeta continuă să meargă la muncă, dar, în rest, toată viața ei s-a schimbat, de la rutina obișnuită până la gânduri, frici și percepție. Neti Sandu ne-a povestit în detaliu cum s-a transformat existența sa de la începutul pandemiei și până acum, prezentându-ne totodată o perspectivă neașteptată despre modul în care purtatul măștilor ne va depersonaliza.

Faceti parte dintre cei care merg la muncă și în plină pandemie. Ce măsuri ați luat ca să vă protejați, ce ați schimbat la rutina pe care o aveți în fiecare zi de peste 25 de ani de când lucrati la Pro Tv?
Stilul e diferit din mai toate punctele de vedere! Plec și mă întorc cu aceeași mașină, condusa de același sofer! Trecem în fiecare dimineață pe lângă trei echipaje de poliție și nu ne-a oprit nimeni niciodată. Avem și eu, și soferul mască, mănuși! Ne dezinfectam! Ajung în redacție, din nou, dezinfectant. Apoi, mă duc la machiaj, curăț masa, pensulele. La fel se întâmplă și cu biroul în care stau. Pentru că ajung prima, dezinfectez calculatorul și tot ce este acolo. Până la plecare mă mai spăl de câteva ori pe maini, iar cu dezinfectant nu mă mai dau la fel de des ca la început, pentru că mi-am făcut răni la mâini. Iar dacă mă duc și la cumpărături, sterilizarea de acasă dureaza cam cât shopping-ul, cu dat totul la spălat!
Și, în afară de toate astea, scrisul e diferit pentru că e greu de interpretat un mercur, de exemplu, în casa drumurilor, din poziția stând acasă! Zilnic! Și sâmbăta și duminica! Înainte îmi era greu să spun lucruri diferite pentru weekend, dar acum e mai rău decât un weekend normal! Și stau și mă gândesc cum s-au putut anestezia planetele ca să țină o omenire pe loc, ba mai mult, să-i și suprime pe oameni.

La nivel personal, cum vă descurcați în plină pandemie de coronavirus, cât de greu vă este?
La nivel personal îmi e greu pentru că îmi fac singură cumpărăturile și trebuie să stau la coadă ca să intru în magazin și nu mă pot duce mai des. Si atunci, am de cărat! Nu sunt familiarizată cu comandatul online, că nu-mi place să-mi aducă altceva decât ceea ce am cerut.

Înfruntați pe cont propriu Starea de Urgență sau sunteți împreună cu familia, nepoatele?
Nepoatele sunt la ele acasă, s-au grupat într-o singură casă și eu sunt la celalalt capăt al orașului și înfrunt singură pandemia. De-aia am și spus că am atins un nivel superior de singurătate, pe care, de bunăvoie nu l-aș fi atins! Dar, din punctul acesta de vedere, i-am mulțumit virusului. Nepoatele nu au riscat să traverseze orașul și bine au făcut.

Pandemia de coronavirus este un eveniment fără precedent pentru noi toți, având în vedere că ultima pandemia a avut loc acum 100 de ani. Cu toată sinceritatea, care este cea mai mare frică a dumneavoastră legat de noua realitate?
Ceva pe dinăuntrul nostru se va modifica, în sensul că ne vom înstrăina și mai mult, din prea multă grijă de a ne salva și de a avea ce pune pe masă copiilor. Iar faptul că purtăm măști o să ne depersonalizeze și nu o să mai contam! Înainte de asta eram prea ocupați și în alertă cu toate. Nu aveam timp prea mult pentru ceilalți, dar acum se va pune o distanță pe care, cu greu, o vom reduce și nu o să ne mai transmitem nimic! Pentru că masca iți acoperă expresivitatea și nu mai poti transimte niciun mesaj emoțional.

De-a lungul vieții, în ciuda unei atitudini pozitive, sunt sigură că ați trecut și dumneavoastră prin perioade grele, ca orice om. Cum ați reușit să depășiți necazurile?
Am traversat perioade grele, am mai tot spus asta. Am suferit, am zăcut și, când n-am mai putut, m-am dus la terapie! Fără resetarea dată de terapie, n-aș fi putut face față lucrurilor care au urmat, printre care și pandemia.

Știu că sunteți atentă la alimentație, dar reușiți acest lucru și acum? Ați făcut vreun exces alimentar, aveți tendința de a merge mai des la frigider?
În continuare sunt atentă la mâncare, dar, într-adevăr, îmi vine să mănânc mai des, ca un mijloc de autoprotecție.

Cum reușiți în această perioadă să vă mențineți tunsoarea bob care v-a consacrat?
Mă tund colegii de la hair, care au grijă de coafura mea. E rezolvată problema!

Neti Sandu merge la muncă și-n plină pandemie. Cum s-a schimbat viața ei în ultimele două luni: 'Cu dezinfectant nu mă mai dau la fel de des ca la început, mi-am făcut răni la mâini'/ INTERVIUNeti Sandu merge la muncă și-n plină pandemie. Cum s-a schimbat viața ei în ultimele două luni: 'Cu dezinfectant nu mă mai dau la fel de des ca la început, mi-am făcut răni la mâini'/ INTERVIU

Foto: Pro TV, Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă