Cum arată fiul Mihaelei Rădulescu, la 16 ani. Ayan face sport zilnic și seamănă izbitor cu un actor de la Hollywood

Publicat pe

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu este un adolecent în toată regula! A crescut, iar cele mai recent imagini cu el fac furori pe internet! Iată cât de mult s-a schimbat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Așa mamă, așa fiu! Ayan îi seamănă leit mamei sale și la numai 16 ani este un pachet de mușchi.

Mihaela Rădulescu postează rar imagini cu fiul ei, de care este foarte mândră, de altfel, însă tânărul are cont personal de Instagram cu aproape 27.000 de urmăritori, unde postează fotografii în care își ține la curent fanii cu activitățile sale sportive și nu numai. Din fericire, pe lângă frumusețe, a moștenit de la mama lui și pasiunea pentru sport și adrenalină.

Citește și: Liviu Vârciu, mai fericit ca niciodată de când e tată de băiat:„Seara, doar el îi face baie'

Are un trup bine sculptat și nu s-a sfiit să posteze imagini la bustul gol. Fanele i-au spus chiar că arată chiar mai bine decât Tom Cruise în Top Gun.

Ce face Ayan pentru a se menține în formă

O serie de aprecieri au venit și pe pagina de Instagram a Mihaelei Rădulescu, care a postat o imagine pentru a se mândri cu fiul ei. Întrebată de o altă mămică dacă Ayan ia steroizi și ce anume face pentru a arăta așa, răspunsul prezentatoarei a venit prompt: „Nu ia nimic. Doar sport zilnic, mâncare sănătoasă și… disciplină. Nici un fel de suplimente, iar steroizii cred că sunt foarte periculoși, mai ales la tineri în creștere. Nu i-aș recomandă așa ceva nimănui, cu atât mai puțîn copiilor noștri. Cred foarte tare în combinația dintre mai multe sporturi, care dezvoltă armonios toate grupele musculare. Ayan face multe sporturi, dintotdeauna. Mai toate în aer liber, nu la sală„.

Citește și: George Burcea, decizie neașteptată la șase luni de la divorțul de Andreea Bălan.A început să poarte verigheta din nou!

Mihaela a fost un bun exemplu pentru Ayan, așadar ful ei se poate lăuda că până la 16 ani a experimentat deja skateboard electric, parapantă, parașutism, snowboard, wakeboard, karting, hochei și multe altele. În plus, este campion la Kick Boxing, Krav Maga (sport de apărare) și Muay Thai.

Citește și: Cât câștigă Cheloo de la Paraziții într-o lună.Juratul de la iUmor încasează o sumă fabuloasă

Cum arată fiul Mihaelei Rădulescu, la 16 ani. Ayan face sport zilnic și seamănă izbitor cu un actor de la HollywoodCum arată fiul Mihaelei Rădulescu, la 16 ani. Ayan face sport zilnic și seamănă izbitor cu un actor de la Hollywood

Sursa foto: Instagram

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă