Nicolae Botgros, infectat cu COVID-19, este în continuare la Terapie Intensivă: "Gravitatea zilei de ieri se menține"

Publicat pe

Nicolae Botgros a fost recent testat pozitiv cu noul coronavirus! Dirijorul se află internat la Institutul de Medicină de Urgență din București. Starea sa nu s-a ameliorat, artistul fiind în continuare la reanimare. Declarațiile responsabililor de la spital despre starea sa de sănătate nu sunt îmbucurătoare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicolae Botgros a contractat noul coronavirus! Chiar dacă maestrul a fost stabilizat, el se află în continuare în stare gravă.

Pacientul nu a suferit o modificare substanțială a stării de sănătate. Gravitatea zilei de ieri se menține. Personalul medical implicat în tratarea sa asigură cel mai bun tratament', a transmis Dorina Arsene, purtătorul de cuvânt al institului de Medicină Urgentă, potrivit protv.md.

Citește și: Viviana Sposub, confesiuni neașteptate despre relația cu George Burcea:„Părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună' / EXCLUSIV

Fiul lui Nicolae Botgros a precizat că tatăl său nu este singurul infectat cu COVID-19, ci mai multe persoane din orchestră au fost testate pozitiv. Nu se cunosc alte detalii, dat fiind că sunt izolaţi în spital fără telefoane. Despre starea lor sunt informați de către şeful secţiei unde sunt internaţi.

Citește și: Fetița lui Tily Niculae, operată a treia oară. Ce a pățit Sofia și cum se simte acum:„S-a dus singură în sala de operație, eu am cedat acasă'

Nicolae Botgros are 67 de ani şi s-a născut în satul Badicu-Vechi, raionul Cahul. Renumit pentru abilitățile sale de violonist, Nicolae Botgros a fost numit conducător al Orchestrei Populare „Lăutarii’.

Nicolae Botgros: „Mi-am dorit și o fiică, toată viața

Compozitorul și dirijorul Orchestrei Lăutarii Chișinău este și tată de fată, care a venit pe lume când avea 65 de ani. Artistul a vorbit recent despre cât de mult și-a dorit și o fiică.

Nicolae Botgros, infectat cu COVID-19, este în continuare la Terapie Intensivă: "Gravitatea zilei de ieri se menține"Nicolae Botgros, infectat cu COVID-19, este în continuare la Terapie Intensivă: "Gravitatea zilei de ieri se menține"

‘Înainte să se nască fiul meu, Cristi, ni se spunea se spunea că este fată și eu mă bucurasem deja, îi găsisem și un nume, Cristina. Desigur că mi-am dorit și o fiică, toată viața, și uite că Dumnezeu până la urmă s-a gândit: Ăsta a muncit, a făcut lucruri frumoase, hai să-i dăm un cadou! Vreau să spun că Nicoleta este sănătoasă, frumoasă, mă bucur de ea și Dumnezeu să-i dea sănătate! Zi de zi mai scoate câte un cuvânt nou, spune câte ceva și ne bucurăm’, a declarat Nicolae Botgros în emisiunea „Prima oră', de la postul Prime 1, din Chișinău.

Citește și: Majda Aboulumosha pleacă de la Antena Stars, după doi ani:„Am încheiat un nou capitol'

Și cum micuța Nicoleta adoră muzica populară, este foarte posibil ca ea să calce, în viitor, pe urmele celebrilor ei părinți, care, de altfel, i-au și dedicat o melodie emoționantă. Tatăl ei nu a pierdut vremea nici în perioada pandemiei, Nicolae Botgros înregistrând deja 64 de piese cu o durată totală de 180 de minute.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter