Nicolae Guță s-a pocăit! Primul discurs susținut în biserică: "E foarte greu, din cuvinte și din voce, să exprimi ceea ce crezi despre Dumnezeu"

Publicat pe

Nicolae Guță s-a pocăit! Manelistul a fost surprins ținând un discurs într-o biserică de pocăiți din Petroșani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicolae Guță s-a apropiat de Dumnezeu, a cântat muzică religioasă și chiar a promis că va veni mai des la biserică, urmând să se și boteze.

Artistul a participat la un eveniment, botezul surorii sale, Doina. Îmbăcat sport, într-un trening negru, Nicolae Guță a ținut un discurs despre credință, Dumnezeu și bariere.

Citește și: Ștefan Bănică Jr vorbește în premieră despre viața de familie:„Pandemia mi-a dăruit timp cu fiul meu, Alexandru'. Cum se înțelege Lavinia Pârva cu ceilalți doi copii ai artistului / EXCLUSIV

Nicolae Guță: „Sunt nepregătit cu melodii despre Domnul!”

'Atunci când vorbim de Dumnezeu, nu există bariere, nu există limite și nu există funcții. Sunt nepregătit cu melodii despre Domnul! Dar, dacă fratele nostru o să facă o strofă, eu încă o strofă… Cântăm amândoi, pentru că, cel puțin pentru mine, cât și pentru voi, pentru familia mea, e mare bucurie că sora noastră astăzi s-a botezat și avem parte de o ceremonie la care multă lume și-ar dori', a transmis Nicolae Guță, într-o filmare prezentată de WOWbiz.ro.

Citește și: Cristina Neagu a fost testată pozitiv cu COVID-19.Cum se simte jucătoarea de handbal

Lui Nicolae Guță i-a fost greu să-și găsească cuvintele, dat fiind că era vorba despre Dumnezeu, însă și-a exprimat bucuria pentru că se află la botezul surorii sale.

Nicolae Guță: „Eu, cât îmi va permite timpul, o să fiu prezent”

'Este foarte greu, din cuvinte și din voce să exprimi ceea ce crezi despre Dumnezeu. E o mare bucurie pentru noi, mai ales că sora noastră s-a botezat și mai ales, celelalte surori sau frați care au luat calea Domnului cu adevărat. Și vă rog, atât eu cât și frații mei, ca Dumnezeu s-o călăuzească pe sora noastră, pe Doina, să poată să-și ducă credința înainte cu bucurie și, așa cum a spus fratele nostru, cu corectitudine. Încerc să mai adaug două cuvinte: fratele Vali, așa cum vedeți, așa cum Dumnezeu a făcut Arca și a lăsat la liberă credință pe oricine să urce pe acea Arcă, la fel și fratele nostru, Vali, a făcut un gest către Dumnezeu și exact cum a spus, fără intervenția nimănui, fără banii nimănui, a băgat mâna în buzunar și din bănișorii lui, pe care putea să-i folosească în orice alt scop, a băgat bănuții ăștia aici, cu gând și cu scop către Dumnezeu.

Citește și: Teodora Iacob și-a dat demisia de la Digi24.Motivul pentru care a luat această decizie după 3 ani

Nicolae Guță s-a pocăit! Primul discurs susținut în biserică: "E foarte greu, din cuvinte și din voce, să exprimi ceea ce crezi despre Dumnezeu"Nicolae Guță s-a pocăit! Primul discurs susținut în biserică: "E foarte greu, din cuvinte și din voce, să exprimi ceea ce crezi despre Dumnezeu"

Așa că cine vine aici, să înțeleagă, aț dori să vină în număr cât mai mare. Eu, cât îmi va permite timpul, o să fiu prezent… Cine vine în această biserică, nu vine la bani, vine la Dumnezeu. Până la urma urmei, fiecare dintre noi avem un număr de zile care mai târziu sau mai devreme se termină. Și atunci, există un anumit timp în care te poți împăca cu Dumnezeu sau în care nu te mai poți împăca cu Dumnezeu.

Citește și: Designerul Mihai Albu și Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorge Turda, au avut o relație:„Dacă nu eram amândoi după niște eșecuri….'

Eu am zis și repet. Nu zic niciodată nu! (Aleluia, se aude din sală), doar că, la fel ca fiecare, am lucruri de rezolvat, dar asta nu înseamnă că trebuie s-o amân la nesfârșit', a mai precizat Nicolae Guță, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter