Răsturnare de situație! Noemi și Mihai Mitoșeru nu au semnat actele de divorț: ”După o relație de 13 ani...” | EXCLUSIV

Publicat pe

Au o relație de 13 ani, iar în momentul de față nu se știe dacă se vor împăca sau nu. Mihai Mitoșeru și Noemi nu au decis ce vor face încă și nu au semnat actele de divorț. Situația lor amoroasă ar putea lua o întorsătură neașteptată.

Noemi și-a luat o parte din haine și s-a mutat la mama ei, după ce a avut o ceartă mai aprinsă cu soțul ei. Mihai Mitoșeru a vorbit cu mare sinceritate despre ce se întâmplă în prezent între el și soția lui. Deși anunța că a fost cea mai bună decizie să divorțeze, lucrurile nu stau chiar așa. Prezentatorul TV de la Kanal D nu a mai fost la notar și nu a semnat actele de divorț.

Această separare a lui Mihai Mitoșeru și Noemi s-ar putea finaliza cu o împăcare, dat fiind faptul că cei doi nu se află la prima despărțire. Este de înțeles că după o relație de 13 ani și 4 ani de la cununia civilă nu este atât de ușor să te separi de un om cu care ai împărțit și bune și rele atâția ani de zile.

„Nu am mai făcut nimic în ceea ce privește divorțul. Nu ne-am dus la notar, nu am semnat nimic. Ea este în continuare la mama ei, dar nu și-a luat decât câteva haine, restul sunt aici, acasă. În ultima vreme am mai vorbit, dar nu am decis ce facem. După o relație de 13 ani e greu să iei o decizie.

Acum, știi cum e, noi am avut o ceartă, ea a plecat la mama ei, oamenii la nervi spun multe lucruri. Dar e o relație lungă și trebuie să ne gândim bine ce facem pe viitor. La un moment dat ne vom întâlni ca să vorbim, să avem o discuție serioasă despre asta. Și eu și ea muncim foarte mult, avem un program infernal, și a fost greu să gestionam și relația”,  a declarat Mihai Mitoșeru, în exclusivitate, pentru VIVA!.

Citește și: Mihai Mitoșeru rupe tăcerea despre adevăratul motiv al despărțirii de Noemi: 'Cel mai bun lucru pe care l-am făcut a fost să o invit la divorț'

Mihai Mitoșeru a anunțat divorțul pe Facebook

După 13 ani de relație cu bune și rele, prezentatorul TV a anunțat pe una dintre rețelele de socializare separearea de Noemi Mitoșeru. Mesajul postat de Mihai Mitoșeru a luat prin surprindere pe toată lumea.

„Am avut bunul simt sa ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp si nu mai pot sa fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am holtarat ca săptămâna viitoare sa mergem la notar și sa divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase in criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei!

Știu ca ne iubim (e greu sa treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Ii mulțumesc pt toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreuna (și au fost multe in 13 ani!) și vreau sa fie fericita toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pentru mine!', a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook.

FOTO: Facebook

Răsturnare de situație! Noemi și Mihai Mitoșeru nu au semnat actele de divorț: 'După o relație de 13 ani...' | EXCLUSIVRăsturnare de situație! Noemi și Mihai Mitoșeru nu au semnat actele de divorț: 'După o relație de 13 ani...' | EXCLUSIV
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter