Nu doar Mădălina Ghenea le-a sucit mințile actorilor de la Hollywood. Ea este Alina Pușcău, românca după care a suferit Vin Diesel

Publicat pe
Nu doar Mădălina Ghenea le-a sucit mințile actorilor de la Hollywood. Ea este Alina Pușcău, românca după care a suferit Vin DieselNu doar Mădălina Ghenea le-a sucit mințile actorilor de la Hollywood. Ea este Alina Pușcău, românca după care a suferit Vin Diesel

Mai puțin cunoscută decât Mădălina Ghenea, dar cu un traseu similar, Alina Pușcău e românca a cărei frumusețe a impresionat elitele Hollywoodului. Modelul stabilit de mulți ani în America i-a sucit cândva mințile lui Vin Diesel, de care s-a despărțit pentru că nu era pregătită să devină mamă.

La aproape 1.80 înalțime, Alina Pușcau (37) este unul dintre modelele care au făcut carieră peste hotare. Stabilită de peste 20 de ani în America, poate că numele ei nu îți este foarte familiar, dar majoritatea vedetelor mari de la Hollyood o cunosc și îi sunt prietene. Alina a povestit că este amică de peste 15 ani cu vedete precum Jessica Alba, de care a unit-o pasiunea pentru sport, sau petrecăreața Paris Hilton.

Cine este Alina Pușcău, românca care face furori la Hollywood

Frumusețea ei ieșită din comun a fermecat numeroși oameni influenți din lumea filmului, ba chiar regizorul 'Rush Hour', Brett Ratner, a vrut să o ia de nevastă. Într-un final cei doi s-au despărțit, dar celebrul regizor nu e singurul care s-a îndrăgostit de Alina Pușcău.

După cum a recunoscut și ea, unul dintre actorii de la Hollywood care nu au rămas indiferenți la frumusețea Alinei Pușcău a fost Vin Diesel, cu care s-a iubit la începutul anilor 2000. Într-un final, problema între cei doi a fost timingul greșit.

Alina Pușcău i-a sucit mințile lui Vin Diesel. Actorul a vrut copii cu ea

Ne-am întâlnit la Paris la o cină organizată de prietenii noştri. Am devenit foarte buni prieteni. Eu aveam 17 ani atunci, eram mică. După câţiva ani m-am mutat la Los Angeles şi am avut o relaţie cu el, care a durat doi ani. A fost o relaţie serioasă, dar eu eram concentrată pe cariera mea. El voia să aibă familie, copii, eu aveam 23 de ani, eram prea mică şi nu mă gândeam să mă căsătoresc şi să fac copii, chiar dacă era vorba de Vin Diesel. Mi-a spus de la început că vrea copii', a declarat Alina Pușcău la 'Vorbește Lumea', într-una din vizitele înapoi în România, unde are întreaga familie.

Într-un interviu acordat VIVA! în urmă cu mai mulți ani, frumoasa brunetă mărturisea că faima iubiților săi nu a fost un criteriu în viașa ei sentimentală.

'Nu are importanță că sunt vestiți, sunt oameni. Da, am avut o relație de doi ani de zile cu Vin Diesel, cu Eddie Irvine, a fost primul meu bărbat. Nu-s o fată care vrea cu disperare să fie cu oameni bogați sau care sunt faimoși. Sunt în mediul ăsta, de oameni celebri și bogați, și așa s-a întâmplat să fie. Sunt niște bărbați foarte talentați, foarte „gentlemen', ne-a mărturisit Alina Pușcău.

Foto: Instagram, Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter