Nuami Dinescu joacă în serialul Adela. Ce rol interpretează: "E tot ce mi-am dorit"

Publicat pe

Nuami Dinescu se alătură echipei serialului Adela, de la Antena 1. Iată ce rol va interpreta. Actrița a vorbit în premieră despre acest job.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nuami Dinescu este cel mai nou nume din distribuția serialului Adela. Actrița va interpreta rolul Floricăi, vecina familiei Adelei şi mătuşa Laurei.

Citește și: Drama lui Nuami Dinescu. Actriţa avea 27 de ani când medicul i-a spus că nu poate face copii:„Am trecut milimetric pe lângă moarte!'

Nuami Dinescu, despre rolul din Adela: „Un cadou de ziua mea”

Nuami Dinescu va ști în serialul Adela tot ce mişcă în mahala. Este genul de om care simte că explodează dacă e un secret pe care ea nu îl ştie.

„Eu îmi doream de foarte mult timp să lucrez cu Ruxandra Ion, am mai lucrat, dar în alte proiecte. E tot ce mi-am dorit eu acum. Am primit rolul ca pe un cadou de ziua mea, pe care mi-am petrecut-o astfel pe platoul de filmare.

Provocare mi se pare că e foarte uzitat, îl voi schimba, nu e provocare – e o bucurie pe care ai stat cuminte, ai aşteptat-o şi a venit. E o gaşcă mai mult decât frumoasă. Cu Anca (Sigartău) mă ştiu de când ea era în facultate şi eu nu, şi mă tot întreba dacă nu mai vin să dau examen. Sunt nişte lucruri frumoase care se leagă aici, e mai mult decât o bucurie, e ceva ce aştepti demult şi dacă nu laşi să se strecoare îndoiala că nu se mai întâmplă, iată că se întâmplă!, a precizat entuziasmată Nuami Dinescu.

Citește și: DIETA cu care Nuami Dinescu a slăbit 25 de kg:„Mănânc de toate, mai puțin…!'/ Cum arată actrița acum

Personajele de mahala din Adela

De asemenea, Alina Florescu, Tatiana Şelaru şi Răzvan „Krem' Alexe vor da viaţă unor personaje din mahala în serialul Adela de la Antena 1.

Alina Florescu o va interpreta pe Laura, o fată muncitoare, cu suflet bun, care îşi doreşte să scape din mahala, însă naivitatea ei o transformă în victimă perfectă pentru Andreea, sora Adelei.

„Am fost foarte, foarte încântată când am aflat că am trecut castingul. Îmi place foarte mult echipa şi atmosfera de pe platoul de filmare. De la norocoasă în sus, aşa pot spune că sunt! Personajul meu, Laura este o fată din mahala, dintr-o familie cu un statut social şi financiar precar, dar cu suflet bun.

Încearcă să îşi depăşească condiţia şi chiar reuşeşte, mai mult sau mai puţin, atunci când găseşte iubirea. Este ataşată de oameni, foarte tare chiar, încât uită de propriile principii ca să fie totul bine pentru ceilalţi!', a declarat Alina Florescu, care va juca în Adela, alături de Nuami Dinescu.

Tatiana Șelaru va juca în Adela

Citește și: Anda Adam, adevărul despre relația cu Andrei Stoica, de la Ferma:„Nu avem 12 ani să spunem că nu putem dormi lângă cineva în pat'/ EXCLUSIV

Tatiana Şelaru o va interpreta pe Aura, o altă vecină a familiei Achim, asistentă medicală în sat şi alături de Florica trece drept bârfitoarea satului.

„Aura este un personaj interesant, pe care abia aştept să îl descopăr în profunzime, pentru că în prima parte a serialului apariţia sa nu dezvăluie foarte multe. Sunt fericită şi recunoscătoare pentru că fac parte din acest proiect minunat şi pentru că am şansa de a lucra alături de actori mari, de la care, cu siguranţă, am foarte multe lucruri de învăţat. Îmi cântă sufletul de bucurie la propriu!', mărturiseşte Tatiana.

Nuami Dinescu joacă în serialul Adela. Ce rol interpretează: "E tot ce mi-am dorit"Nuami Dinescu joacă în serialul Adela. Ce rol interpretează: "E tot ce mi-am dorit"

Citește și: Cel mai nou cuplu de pe micile ecrane:Andreea Ibacka și Mihai Călin vor juca în serialul Adela

Un nou coleg, alături de Nuami Dinescu în Adela

Celor trei personaje li se alătură și Adi, frumuşelul şi golănaşul mahalalei, personaj interpretat de Răzvan „Krem' Alexe. Ca orice golănaş, Adi o alege pe Adela, un trofeu necucerit, dar în secret vibrează după sora ei, Andreea, dovedind încă o dată că este un bărbat fără scrupule.

Citește și: Ioana Ginghină, Răzvan Fodor şi Mircea Gheorghiu joacă în serialul Adela de la Antena 1

„În Adela îl interpretez pe Adi, un băiat din mahala, al cărui scop principal este să iasă din mediul în care a crescut. Oportunist, mincinos, viclean, cu o personalitate colorată, Adi are un caracter nu tocmai pe placul meu.

Însă, ca actor, trebuie să îi găsesc nişte justificări pentru acţiunile sale, să ajung practic, să îl iubesc, ceea ce face ca provocarea să fie cu atât mai distractivă şi mai interesantă. Este un gen de personaj pe care mi-am dorit mereu să îl joc şi sunt foarte încântat că îi pot da viaţă în acest proiect. Sunt familiarizat cu producţiile doamnei Ruxandra Ion, iar după câteva zile intense de casting, m-am bucurat tare să aud: „Felicitări, Răzvan, ai luat rolul!”. Abia aştept să ne descoperiţi povestea!', declară Răzvan, care va juca alături de Nuami Dinescu în Adela.

Citește și: Mihai Trăistariu, în scandal cu fratele lui mai mare:„Mi-a dat foc la casă!'

Foto: Mihai Stetcu

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter