O mai știi pe Doinița, roșcata de la Spicy? Fosta colegă a Laviniei Pârva s-a schimbat complet după ce s-a măritat și a plecat din România

Publicat pe

'Mi-e frică, mi-e frică să dorm singurică' era versul care făcea furori în 2003 și le aducea faima celor două fete din trupa Spicy: Lavinia Pârva și Doinița Veleanu. Dacă Lavinia a rămas în lumina reflectoarelor, colega ei roșcată nu doar că a renunțat de tot la showbiz, dar s-a mutat în Germania de mulți ani, unde locuiește cu soțul și cele două fetițe.

La începutul anilor 2000, Lavinia Pârva și colega sa sexy din trupa Spicy, Doinița Veleanu, erau printre cele mai curtate femei din showbiz. Versurile provocatoare, ținutele mulate, frumusețea și Atomic TV le-a adus un capital de imagine incredibil de mare celor două puștoaice ce înflăcărau imaginația bărbaților cu fiecare apariție.

Doinița, roșcata sexy din trupa Spicy, e de nerecunoscut acum

Ca majoritatea trupelor de fete din anii 2000, pe cât de fulminant a fost debutul, pe atât de rapidă și sigură a fost destrămarea 'Spicy'. Cele două fete au luat-o pe drumuri separate. În vreme ce Lavinia nu doar că a rămas în lumina reflectoarelor, dar este în continuare una dintre cele mai urmărite vedete, grație căsătoriei cu Ștefan Bănică, cu care are un băiețel, Doinița a ieșit total din circuit.

Frumoasa roșcată nu doar că a ieșit din showbiz, dar a și părăsit România în urmă cu mulți ani, lăsând în urmă anii de faimă și popularitatea fără a clipi.

Roșcata a fost căsătorită doi ani cu un magnat din Bihor, de care a divorțat în 2007. În 2008, Doinița a început o relație cu un medic stomatolog, care s-a dovedit a fi iubirea vieții sale. După ce s-a căsătorit cu medicul, cuplul a părăsit România, stabilindu-se la Hamburg, în Germania, unde duc acum o viață de familie frumoasă, alături de cele două fetițe ale lor.

Dacă pe vremuri Doinița Veleanu făcea senzație cu podoaba capilară roșcată și cu ținutele provocatoare, aceasta și-a schimbat la 180 de grade stilul după ce și-a întemeiat o familie, preferând să nu iasă în evidență în niciun fel.

O mai știi pe Doinița, roșcata de la Spicy? Fosta colegă a Laviniei Pârva s-a schimbat complet după ce s-a măritat și a plecat din RomâniaO mai știi pe Doinița, roșcata de la Spicy? Fosta colegă a Laviniei Pârva s-a schimbat complet după ce s-a măritat și a plecat din România
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter