O mai ții minte pe Alexandra Nechita, supranumită ”micuța Picasso”? Cum arată acum și ce cadou incredibil a primit de ziua ei!

Publicat pe

O mai ții minte pe Alexandra Nechita, supranumită 'micuța Picasso'? Cum arată acum și ce cadou incredibil a primit de ziua ei!O mai ții minte pe Alexandra Nechita, supranumită 'micuța Picasso'? Cum arată acum și ce cadou incredibil a primit de ziua ei!

Ieri a fost ziua Alexandrei Nechita, artista care a devenit cunoscută drept „micuța Picasso' după ce a făcut încă de mică senzație în toată lumea cu picturile sale. Frumoasa brunetă duce o viață de vis în America alături de soțul și copilul ei și tocmai a bifat o nouă realizare, în pragul zilei  de naștere: o lucrare a sa va fi expusă în fața primăriei din Beverly Hills.

Devenită celebră în România prin talentul său precoce la pictură, fiind supranumită 'micuța Picasso', Alexandra Nechita a bifat o nouă performanță chiar în preajma zilei sale de naștere. O sculptură a sa din bronz, de peste doi metri, va fi expusă permanent în faţa Primăriei din Beverly Hills.

'Sunt onorată și copleșită, fără cuvinte am rămas! E o realizare foarte mare, e un vis pe care îl aveam de ani și ani!', a declarat artista în vârstă de 34 de ani, care duce o viață de vis și în plan personal. Alexandra locuiește în L.A alături de soțul său, Dimitri Tcharfas, un designer din Ucraina, cu care are o fetiță.

Cine este Alexandra Nechita, supranumită 'micuța Picasso'

Alexandra a plecat în America cu părinții săi la vârsta de doi ani, când a și început să deseneze. La șapte ani deja picta pe pânză, în ulei și acrilic, iar la opt ani a avut loc prima sa expoziție, la o bibliotecă din L.A. Fata a absolvit Școala de Arte UCLA în 2008. Asemănată cu Picasso datorită stilului similar cu cel al marelui Pictor, Alexandra Nechita a fost supranumită de presa americană 'micuța Picasso', acesta fiind apelativul cu care le-a devenit cunoscută și românilor la finalul anilor 90.  Lucrările acesteia sunt apreciate de celebrități de la Hollywood precum precum Oprah Winfrey,  Whoopi Goldberg sau David Letterman.

Foto: Instagram, Libertatea

Vezi şi care sunt cele 7 arte frumoase și cum au apărut ele!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter